Hoppe SecuSan – koronaviirust ei karda

SecuSanHOPPE-2     
   
Priit Künnapuu, tootejuht
HOPPE SecuSan® rünnak bakteritele!
Kas teadsite, et kasutades ukselinki, kätlete näitlikult tuhandete võõraste inimestega!
Hügieeni ja bakterite levikuga seotud küsimused on teravdatud tähelepanu all olnud alati. Praegu levib kogu maailmas koronaviirus. Mida saame teha ja kuidas hoida ennast ning meid ümbritsevat?

Saksamaal haigestub igal aastal 400 000 – 600 000 inimest nakkushaigusesse seoses meditsiiniasutuse külastamisega või ambulatoorse ravi käigus. Neist raskemaid juhtumeid on igal aastal oletuslikult 7 500 – 15 000. Olukorra keerukust süvendab asjaolu, et paljud haiglanakkusi põhjustavad patogeenid on ravimresistentsed – nakkusi on raske ravida.
Samas on võimalik kõrgemate hügieeni- ja nakkustõrjestandarditega ära hoida ligikaudu 20-30% neist juhtumitest.
Siin tulebki Teile appi Hoppe!

SecuSan® antibakteriaalse kattega ukse- ja aknalingid on edukalt läbinud kliinilised hügieenistandardi testid.
SecuSan® antibakteriaalse pinnakattega ukse- ja aknalinkidega on HOPPE välja töötanud lahenduse, mis tagab aktiivse kaitse kohtades, kus viibib suurel hulgal inimesi. SecuSan® on antibakteriaalne pinnakate HOPPE ukse- ja aknalinkidele, mis koheselt ja püsivalt pärsib mikroobide kasvu. Antibakteriaalse pinnakatte kõrge hügieeniline tase on tõestatud nii sõltumatute laborikatsetega kui ka reaalses elus.

SecuSan® antibakteriaalse pinnakattega ukselingid
  – võitlevad mikroobidega koheselt
  – omavad mikroobide paljunemist ennetavat mõju
  – 
on pikaajalise kulumiskindlusega

Antibakteriaalne toime
SecuSan® antibakteriaalne pinnakate sisaldab hõbedaioone, mis on põimitud käepidet katvasse klaaskeraamilisse süsteemi. Hõbedaioonid moodustavad materjali aktiivse osa ja takistavad mikroobide (nt bakterid, vetikad ja seened) kasvu, peatades rakkude hingamise ja toitumise ning takistades nii raku jagunemist. Sõltumatud katsed on tõestanud, et SecuSan® antibakteriaalne pinnakate vähendab mikroobide kasvu enam kui 99% ja mis on oluline – SecuSan® antibakteriaalne toime jääb püsima ka siis, kui käepidemeid regulaarselt puhastada.

Kiire toimega SecuSan® antibakteriaalse pinnakatte omadused on äärmiselt tõhusad. Antibakteriaalse pinnakattega ukse- ja aknalingid sobivad eriti hästi kasutamiseks perearstikeskustes, polikliinikutes, haiglates, apteekides, hooldekodudes, lasteaedades, koolides, teadusasutustes, tööstus- ning toitlustussektoris ja muudes avalikes ruumides, kus on nõutavad kõrged hügieeninõueded. 

HOPPE tooteid on lihtne vahetada ja paigaldada kiirelt tervele hoonele, et tagada vastavus uuele hügieeni standardile. HOPPE annab toodetele 10-aastase garantii, mis on kordades pikem Euroopas nõutavast 2-aastasest garantiist.

HOPPE pakub SecuSan® antibakteriaalse pinnakattega käepidemeid tooteseeriatele Amsterdam, Marseille, Paris ja Stochkolm. Käepidemed vastavad DIN EN 1905 nõudele, kasutuskategooria 3 ja 4 nõudele RAL-RZ 607/9. Tooted omavad suurt vastupidavust ja pikka kasutusiga. Kõik ukselingid on saadaval ka paanika- ja tulekindlate versioonidena. Lisaks on saadaval pika plaadiga turvakomplektid.

HOPPE – Euroopa liider uste ja akende riistvara tootmises, toetub innovatiivsele ja tulevikule orienteeritud tehnoloogiale, mis muudab elu lihtsamaks ning ohutumaks.

Lisainfot saab www.hoppe.com