Alveuse uudistooted algavaks hooajaks

Kevin Apri
tootejuht

Alveuse valamud on ühed kõige vastupidavaimad valamud turul, sest nad on valmistatud kuni 1 mm paksusest 18/10 roostevabast terasest. Paksema terase peamine eelis on suurem löögikindlus, suurenenud valamu segisti stabiilsus ja oluliselt vähenenud voolava vee müra.
Alveuse valamuid on lihtne puhastada ja hooldada, kuna need on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalist ja disainitud lihtsaks hoolduseks ilma agressiivsete keemiliste puhastusvahenditeta. Seega on valamud hea vastupidavusega erinevatele välismõjudele nagu kõrge temperatuur, kriimustused, kemikaalid ja igasugused plekid.
Alveuse valamu pinnad on saanud spetsiaalse töötluse, et vastu pidada hallituse, mikroorganismide ja bakterite tekkele. Kõik Alveuse valamud on varustatud spetsiaalse helisummutava kattega, mis vähendab voolava vee müra vastu valamu pinda.
Sel kevadel täiendas Alveus oma tootevalikut uute segistite ja valamutega. Alveus Monarch kollektsiooni lisandusid uued pronksi-, kulla-, vase- ja antratsiiditooni segistid nimedega Fluid ja OZ. Samuti on nüüd võimalik tellida vase- ja kullatooni seebidosaatoreid. Satiinpinnaga Nerina ning mustade detailidega Romi segistid sobivad eelkõige industriaalse disainiga elamisse. Uued ja põnevad roostevabad valamud leiate selliste nimede alt nagu Galeo, Rando, Luno, Stricto ning Jubilee. Viimane on disainitud Alveuse juubeliaasta puhul. Peatselt on kõik uued mudelid leitavad ka meie e-poes vbh24.ee

Alveuse-logo-1