Hesse tõhusad ja keskkonnasõbralikud puhastusvahendid

Janno Liiva

Janno Liiva

ANTISLIP CLEANER PR 93
Antislip Cleaner PR93 on puhastus- ja hoolduskontsentraat, mis põhineb pH neutraalsetel ja bioloogiliselt lagunevatel pind­aktiivsetel ainetel. See toode säilitab pinna olemasolevad libisemisvastased omadused.

Eelised:

  • säilitab pinna olemasolevad libisemisvastased omadused
  • veega lahjendatav puhastusvahend
  • bioloogiliselt lagunev

Plekieemaldus: lahjendage PR 93 kohvi-, tee-, piima-, puuviljamahla-, uriini- ja vereplekkide eemaldamiseks väheses vees. Pühkige pindasid niiske, mitte märja, lahusesse kastetud lapiga ja kuivatage. Pind saab ühe operatsiooniga nii puhastatud kui ka kaitstud.

Kasutusalad:
Parketile, puitpõrandatele, ka laminaadile, PVC-katetele, keraamilistele plaatidele. Puitpõrandate ja parketi ning treppide puhastamine ja hooldus

Toode on mugavalt saadaval meie e-poes vbh24.ee

Hesse Proterra Cleaner GR 1900

Hesse Proterra Cleaner GR100 on mööblipindade puhastus- ja hoolduskontsentraat, lahustivaba. Sisaldab karnaubapalmi looduslikku vaha.

Eelised: 

  • Kõrge kontsentreeritus (lahus 100 ml 10 l vee kohta),
  • Lahustivaba
  • Sisaldab naturaalset vaha

Puit on looduslik toode, seega ärge jätke seda pikka aega niiskeks ega märjaks. Ärge kasutage tugevaid ja abrasiivseid puhastusvahendeid

Kasutusalad:
Kõik värvitud ja õlitatud pinnad, PVC, keraamilised plaadid ning plastpinnad. Ei sobi peeglitele, marmorile ja libisemiskindlatele pindadele. Mööbel, uksed, köögid ja vannitoad, puhastamine ja hooldus.

Toode on mugavalt saadaval meie e-poes vbh24.ee

Anu Tomson tootejuht

Anu Tomson
tootejuht

Hesse Speedcare OE 52872 looduslik ja kiireltkuivav õli

Hesse Speedcare-oil OE 52872 on looduslike õlidega kiiresti kuivav butanooni-oksiimivaba segu, mis on kombineeritud looduslike õlide rafineeritud alküüdvaikudega. Spetsiifilised uuenduslikud sikatiivid võimaldavad õlil eriti kiiresti kuivada. Õli sisaldab hoolikalt valitud aromaatsete ühenditeta lahusteid, mida kasutatakse ka kosmeetikatoodetes. Materjal on dekoratiivvärvide nõuetele vastav ja seda iseloomustab suurepärane tasandumine, silmapaistev pooride täituvus ja ilus välimus. Sõltuvalt pealekandmise kogusest võib luua avatud pooridega hingavad pinnad kui ka täiesti suletud pooridega siledad pinnad, millel on suurepärane mehaaniline ja keemiline vastupidavus. Kiire kuivamise funktsioon tähendab märkimisväärset tootmisaja kokkuhoidu. Kui materjal läbib kuivatustunneli, siis on valmistoodang juba mõne minuti pärast virnastatav või valmis edasiseks töötluseks. See toode ei vaja tavalist õlitamisele omast ülejäägi sisse hõõrumist ja pühkimist. Meie SPEEDCARE-õli vaimustab kliente ühtlase mati väljanägemisega, mis toob eredalt esile puidu mustri.

Eelised:

  • väga kiire kuivamine
  • võimalik kiirendatud kuivatamine; virnastatav või valmis edasiseks töötluseks juba 15 minuti möödumisel

Kasutusalad:
Sobib nii krundiks kui ka pinnakihiks, samuti avatud pooridega hingavatele pindadele ning suletud pooridega töötluseks normaalsele kuni tugevale kasutuskoormusele nt treppide ja käsipuude katmiseks

Sihtrühmad:
Sisekujundus, mööbel, trepid, erilahendused.

Toode on mugavalt saadaval meie e-poes vbh24.ee

Hesse-Lignal_logo