Keeruline aeg pakub uusi võimalusi

Indrek Sauga

Kevad on käes. Tavaliselt kaasneb sellega uus optimismi puhang, kus mõtted liiguvad uutele tegudele-radadele, mis kõik tuleks ära teha või mida alustada. Seekordne kevad on aga teistsugune, saabunud ootamatu külalisega, kellel pole ei sugu ega nägu, keda keegi pole kutsunud ega oodanud, nimetab ta ennast Covid 19-ks.

Viirusest tingitud eripärad on näidanud kätte nii head kui vead, uued võimalused ning katsetanud ka VBH meeskonna valmisolekut kaugtööks. Oleme kiirendatud korras võtnud kasutusele Teams platvormi, mille kaudu suhtleme nii omavahel kui ka meie klientide ja tarnijatega. Siin on ka üks positiivne külg – mõne tarnijaga ei ole kuidagi varem suutnud aega kohtumiseks kokku leppida, nüüd aga on see õnnestunud palju kiiremini ja kulusid kokku hoides. Nii on igas halvas alati ka head, oska ainult tähele panna!
Head meelt teeb ka see, et jaekliendid on leidnud meie B2C e-poe, VBH24.ee ja sealt kaudu oma oste suurendanud. Olen kindel, et osa inimesi ei pöördugi enam täies mahus tagasi vanadele ostukanalitele.
Seda kõike silmas pidades oleme me valmis saanud uue B2B klientidele mõeldud tellimisplatvormi VBH–shop, mis on veelgi mugavam, sisaldades kordi rohkem infot pakutavatest toodetest. On hea meel tõdeda, et paljud kliendid on juba püsivalt ja ainult meie e-tellimiskeskkonda kasutamas, näiteks Viking Window, kes 2019. aastal sooritas 2082 tellimust e-shopi kaudu, see on 94% kõigist oma tellimustest. Kõrgel kohal on ka Lasita Aken, Plasto, Haapsalu Uksetehas. Lisaks on sellel aastal plaanis pakkuda ettevõtetele võimalust tellida VBH-st otse oma tootmisprogrammi, milleks loome nö rätsepaülikonna-põhimõttel töötavaid lahendusi.
Tahan teid kõiki tänada, et olete olemas, usaldate VBHd oma tarnijana, ja luban, et anname endast kõik, et see raske aeg koos üle elada. Teie soovidele ja ootustele veel paremaks vastamiseks viime läbi sel hooajal kliendiküsitluse, et läbi küsitluse ja personaalsete vestluste jõuda teie jaoks parimate lahendusteni. Aitäh teile Teie aja ja koostöö eest juba ette!
Olge terved, püsige positiivsed ja kohtumisteni!

Indrek Sauga

Indrek Sauga