Minka pööninguluuk–trepid on usaldusväärsed ja soojapidavad

 

Margus Vijard

Miljonid majaomanikud usaldavad MINKA treppide kvaliteeti ja pikaealisust juba rohkem kui 60 aastat. Meie esindame MINKA-t Eestis alates 2012. aastast.

Olenemata trepi mudelist, kas ruumisäästvad või keerdtrepid, soojustatud või tulekindlad pööningutrepid või laste turvauksed – Minka tooted on kogu eluks.

MINKA edu põhineb nii pööningutreppide arendamisel kui ka kulumiskindlate ja vastupidavate materjalide kasutamisel. Uusimat tehnoloogiat kasutav ja kõrge kvalifikatsiooniga meeskond tagab rangete ohutus- ja kvaliteedistandardite järgimise. Tootmises on olulised kriteeriumid: majanduslik optimeerimine, täiuslik isolatsioonitehnoloogia, kõrge turvalisus ja kliendile orienteeritud disain. Ettevõte on üks maailma suurimaid treppide ja pööninguluuk-treppide tootjaid.
Uue pööninguluuk-trepi ostmisel tuleb tähelepanu pöörata mitmetele asjaoludele sealhulgas ava suurusele ja ruumi kõrgusele, energiatõhususele ja kuludele.

Esimese asjana tuleb mõõta oma laes oleva ava suurus ja lae kõrgus, et teha kindlaks, milline pööninguluuk sinna mahub. Redeleid on mitmetes erinevates mõõtudes, mistõttu on oluline valida õige, just teie pööningule sobiv suurus.

Teiseks tuleb valida pööninguluuk-trepp, mis pakuks parimat energiatõhusust. Ehkki see ei pruugi olla esimene asi, mis pööninguluuk-treppi valides pähe tuleb, on see oluline argument, sest see vähendab märgatavalt energiakulusid. Iirimaa säästva energia ameti (SEAI) andmetel kaob pööningu kaudu kuni 30% kogu kodu soojusest. Seetõttu on oluline, et valiksite hea soojapidavusega pööningtrepi nagu näiteks Minka Polar Extreme või tulekindel Arctic Fire.

 Minka pööningutrepid on saadaval meie veebipoes vbh24.ee
wp22104a6b_06
Minka logo