Scrigno klaaslükanduks – põnev lahendus duširuumidele

Tarmo Väli tootejuht

Tarmo Väli
tootejuht

Klaaslükanduks duširuumile on uudne lahendus, mis ühendab endas kaasaegse disaini ja praktilisuse.

Maailma juhtiv pocket-door lükanduste raamide tootja Scrigno pakub nüüd vannitubadele uuenduslikku lahendust. Ettevõte esitles äsja avalikkusele esimest dušikabiini klaasust, mis libiseb ukse avamisel sujuvalt seina sisse. Uus funktsionaalne toode on spetsiaalselt välja töötatud kasutamiseks põranda tasapinnal, ilma eraldi dušialuseta dušinurkadele. Spetsiaalne Scrigno patendiga kaitstud põrandasiin pakub uusi võimalusi Essential By Scrigno raamide kasutamiseks ilma nähtavate mehhanismide ja silmariivavate detailideta. Spetsiaalsete põrandasiinis olevate äravoolutrappide abil voolab vesi duširuumi põrandalt kergelt ära ilma ülevoolu tekitamata. Parim lahendus, mis sobib suurepäraselt igale duširuumi põranda jaoks valitud plaatimisstiilile.
Äravoolutrapi katet on võimalik igal ajal eemaldada, et tagada puhastamiseks ja hooldamiseks äravoolutorudele hõlbus juurdepääs. Essential by Scrigno raamid on valmistatud Aluzinc®-st. Koos spetsiaalse modulaarse ehitustehnikaga annab see tootele eluaegse garantii korrosioonist põhjustatud perforatsioonide vastu.
Toode on eksklusiivse Scrigno patendiga kaetud, mistõttu saab paigaldada ainult koos Essential by Scrigno raamidega.
Klaaslükandsüsteemi lahendus Essential by Scrigno tagab kerge juurdepääsu duširuumi ka kõigile neile, kellel on raskusi tavapärasesse dušikabiini sisenemisel ja selle kasutamisel, kas tänu dušinurga kõrgemale servale või tavalise kiikuukse avamiseks vajaliku ruumi puudumisele. Scrigno lahendus on saadaval kuni 1200 mm avade jaoks ja seda saab kombineerida ka muude võimalustega, näiteks spetsiaalse aeglusti lisamisega klaasukse aeglaseks ja õrnaks sulgemiseks.

scrigno_logo