Ees ootab eriline sügis

Indrek Sauga

Indrek Sauga

Esmalt tänan kõiki neid, kes leidsid suve alguses aega meie kliendiküsitlusel osaleda, tagasisidet anda ja asjade paremaks muutmiseks ettepanekuid teha. Suur aitäh! Mõned teie ideed on juba ellu viidud, teistega tegeleme edasi, et need võimalikult kiiresti rakendada ja vastata nii paremini teie soovidele-vajadustele – olla jätkuvalt teie eelistatuim partner.

 
Üks ilus ja eriline suvi on läbi, ees seisab uus ärihooaeg. Usun, et see aeg on olnud piisav puhkamiseks ja energia kogumiseks, et töisele sügisele vastu minna ning saavutada enda või ettevõtte eesmärgid. Sel suvel on reisitud pigem kodumaal ja meil on olnud rohkem aega tegeleda oma kodude, suve- või maakodude uuendamiste-laiendamistega või lausa uute ehitamisega. Seda on märgata ka külastades ehitusmaterjalidepoode – parkimiskoha leidmine on vahel üsna keeruline. Olen kuulnud, et ka mööbli,  eriti pehmemööbli tootjatel, läheb erakordselt hästi. Selge see, et mida rohkem kodus diivanil istuda, seda rohkem jääb silma, mida on vaja uuendada või asendada.
Ka mina võtsin oma suvekodu laiendamise kevadel ette, et tulevikus saaks seda aastaringselt kasutada nn pelgupaigana, kui nakkuskriis ning karantiin peaks taas ähvardama. Ehitamisega seoses oli hea tõdeda, et ise tehes on vaja pidevalt meelde tuletada ja taasõppida, kuidas üks või teine ehitus­etapp õigesti läbida.
Elukestev õpe koos uute oskuste omandamisega on meeldiv ning kasulik! Otsides ja uurides uusi materjale, kasutan selleks tavaliselt internetti. Mulle on selgeks saanud, et kui  ettevõtte poolt pakutavaid materjale internetist ei leia, siis ei ole neid olemas. Seega, austatud kliendid, vaadake oma ettevõtte koduleht üle ja veenduge, kui kasutajasõbralik see tegelikult on.
Lisaks uuele ärihooajale on alanud ka uus kooliaasta. Soovin kõigile õppuritele, nii noortele kui vanadele õppimiseks indu ja vastupidamist! Veel ei ole hilja ka ise mingile põnevale koolitusele registreerida, sest nagu ütles hea õpetaja Ülo Vooglaid: „Õppimine on elukestev – kuni inimene elab, peame õppima, sest õppiv inimene elab!“. Erinevad teadmised ja kogemused rikastavad ning aitavad kaasa ettevõtte arengule. Sellest lähtudes registreerisin ka ennast koos kolleegi Tarmo ja sõbra Andreiga väikelaeva kapteni kursustele. Julget pealehakkamist teilegi!
Teie käes või arvutis olevatest VBH uudistest saate lugeda, mida uut on meil vahepeal toimunud või mis tooteid on lisandunud suve jooksul VBH tootevalikusse. Tean juba ette, et uusi tooteid ja pakutavaid teenuseid lisandub sügisel veelgi, aga nendest saate lugeda juba järgmistes uudistes. Hea on tõdeda, et vaatamata sellele, et VBH Estonia saab sellel aastal 9. septembril juba 27-aastaseks, jätkub areng ja seda tänu teile, austatud kliendid ja armastatud kolleegid.
See kevad ja suvi on olnud erilised, ka sügis tuleb teistmoodi. Erilised ajad loovad erilisi mõtteid, erilisi inimesi, erilist tegutsemist! Olge avatud ja valmis saabuvaks sügiseks! 
Isegi kui on läinud kehvemini planeeritust, siis lohutage end kas või sellega, et õnneks ei tegutse me lennunduses, kus olukord on veelgi kriitilisem. Aga ärge unustage – elu on nagu meremehe särk: mustale triibule järgneb alati valge.
Olge energilised, püsige covid-negatiivsed, aga muidu positiivsed!

Ikka teie teenistuses

Indrek