Firestone RubberCover pakub ülimat vastupidavust

Tarmo Väli tootejuht

Tarmo Väli
tootejuht

Mis teeb meie Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjali nii eriliseks? See on 100% kõvenenud ühekihiline kattematerjal, mis on valmistatud etüleen-propüleen-dieen terpolümeerist. Selle ainulaadsed omadused ja eelised tagavad, et Firestone RubberCover EPDM katusekate on veekindel ja eriti vastupidav.

Tõend? Aastakümneid on meie EPDM-i kummist katusekatteid edukalt paigaldatud sadadele tuhandetele suurtele kaubandus- ja tööstushoonete katustele kogu maailmas. Täna on meie ülitugevad Firestone RubberCover EPDM katusekatted saadaval ka väikeelamute lamekatuste katmiseks.

Ülim vastupidavus

Firestone RubberCover EPDM membraanid pakuvad võrratut vastupidavust osooni, UV-kiirguse ja kõrge või madala temperatuuri suhtes. Nende eeldatav eluiga on vähemalt 50 aastat. Oleme katnud juba üle miljardi ruutmeetri katuserajatisi kogu maailmas. Kas vajad veel rohkem põhjuseid Firestone RubberCover EPDM-i kasutamiseks oma katuseprojektides?

Keevisõmbluseta ühes tükis lehed

Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjal on saadaval 6,10 m laiuste lehtedena. Seetõttu saab enamiku väikeelamute katused katta ühe lehega, ilma et oleks vaja keevisõmblust.

Leegivaba ja lihtne paigaldus

Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjal ei vaja leegiga kuumutamist, kuna materjal on alati külmaga kleepuva liimiga täielikult aluspinnale kinnitatud. See muudab EPDM-i katusekatte paigaldamise protsessi lihtsaks ja ohutuks.

Väga madalad kulud kogu toote elutsükli vältel

Veelgi enam: pärast paigaldamist ei vaja Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjal hooldust või vajab seda vaid vähesel määral! Kombineerituna materjali loomupärase vastupidavuse ja konkurentsivõimelise paigalduskuluga on tulemuseks väga madalad elutsükli kulud.

Kõrge paindlikkus ja venivus

Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjal püsib isegi madalatel temperatuuridel väga elastsena, võimaldades paigaldamist aastaringselt. Materjal võib hoone liikumistega kohanemiseks pikeneda ka üle 300%.

Keskkonnasõbralikkus

Firestone RubberCover EPDM lamekatuse kattematerjal on valmistatud inertsetest materjalidest, millel on piiratud keskkonnamõju ja seda nii valmistamise kui paigaldamise ajal. Lisaks kõrge vastupidavus võrreldes teiste katusekatte materjalidega. Meie EPDM-i tootmisüksused on saanud oma keskkonnajuhtimissüsteemi jaoks ISO 14001 sertifikaadi. Hea uudis teile ja ennekõike loodusele!

Vihmavee taluvus

Tunnustatud ja akrediteeritud Eurofins keskkonnaanalüüside laboris korraldatud füüsilised testid on näidanud, et Firestone RubberCover EPDM kattematerjal ja selle montaažisüsteem võimaldavad kattele langenud vihmavett taaskasutada. Seetõttu on võimalik kogutud vesi ringlusse võtta olmereoveeks. Taas hea uudis loodusele!

Tulekindlus

Firestone RubberCover EPDM membraani koostis on selline, et BROOF (t1), BROOF (t3) või BROOF (t4) klassifikatsioonile vastamiseks ei pea erinevatele katuseagregaatidele lisama tulekindlust tõstvaid tooteid.