Q-railing Q-disc piirdesüsteem võitis Red Dot disainiauhinna

Jan Põldver tootejuht

Jan Põldver
tootejuht

Parim uuendus klaaspiirete valdkonnas – Q-DISC kinnitused klaaside kiireks ning lihtsaks paigalduseks ja reguleerimiseks – sai maineka Red Dot disainiauhinna.

Žürii märkis, et Q-DISC kinnitussüsteem on tänu oma funktsionaalsusele ja käsitsemise lihtsusele klaasist reelingute paigaldamisel täiesti uus lähenemisviis, lihtsustades paigaldusprotsessi märkimisväärselt.
Reguleeritav Q-DISC on saadaval Easy Glass Prime- ning Easy Glass Smart-süsteemidega, mis sobib klaasidele paksusega 12,76 – 25,25 mm. Mõlemal Q-DISC klaasi­kinnituse süsteemil on lihtsad märkepunktid, mis näitavad õiget algus- ja lõppasendit ning kinnituvad õigel installeerimisel konkreetse klõpsuga. Kogu klaasi kinnitus- ja reguleerimisprotsessi saab lõpule viia ilma erakorralist jõudu rakendamata või profiilide kinnituspolte lahti keeramata.
Ei taha enam profiilis väikeste klotsidega mängida? Kasuta Q-Railing Q-DISC piirdesüsteeme ja võidad nii ajas kui rahas. Lisaks ajalisele võidule toodete paigaldusel on hetkel ka tooted ise senisest soodsamad.

Vaata ka videosid:
Easy Glass Smart paigaldus
Easy Glass Prime paigaldus