RotoQ katuseaknad – pööningu renoveerimisel eelista kvaliteeti

Margus Vijard

Kõikide eluruumide juures on ülioluline valgus, mistõttu tuleb ärklikorruse renoveerimise juures suurt tähelepanu pöörata katuseakendele.Katuseehitajad hindavad katuseakende paigaldamise juures tavaliselt konstruktsiooni tugevust, lihtsat ja ohutut aknaraamide monteerimist ning äärisepleki õiget ühendust katusematerjaliga. Kasutajad soovivad ohutust kasutamisel, käsitsemismugavust, kõrget kvaliteeti ja kaasaegset disaini. Kõiki neid nõudeid järgides on firma Roto loonud täiesti uuenduslikku lahenduse ja unikaalse mudeliga RotoQ puidust pöördavatavate akende näol, mis võimaldavad lihtsat paigaldamist, stiilset välimust ning kauakestvat kasutusmugavust. RotoQ aknad sobituvad harmooniliselt katusega, moodustades koos sellega ühtse ja esteetilise terviku.

Tavaliste katuseakende asendamine RotoQ katuseakendega on ülimalt lihtne ja võtab aega vaid paar tundi ning sellega ei kaasne tolmu, mustust ja tüütuid järeltöid. RotoQ paigaldus on konkurentsitult lihtne võrreldes teiste katuseakendega, sellega saab hakkama saama iga ilma ehitusalaste teadmisteta, kuid vähegi käteosav pereisa. RotoQ juures on kasutatud unikaalset kruvivaba nö klikk-paigaldust, kus kuuldav heli – klikk – annab paigaldajale märku detaili korrektsest paigaldusest. Erinevalt teistest katuseakendest on RotoQ paigalduskomplektis juba eelpaigaldatud paigaldusnurgad ja aurutõkkekile, mis teevad paigalduse veelgi mugavamaks. Võrreldes vanade katuseakendega on RotoQ-l veel mitmeid eeliseid. RotoQ aknad on erakordselt soojapidavad – tänu välisele soojustusplokile, ja uuenduslikule kolmekordsele klaaspaketile on kogu akna soojapidavus (Uw) 0,77W/m2K. RotoQ aknad on saadaval mitme erineva klaaspaketiga – Standard, Comfort, Premium ja Acustic. Tootevalikust on võimalik valida ka karastatud klaasiga, helikindlaid, kondensaadivastase katte ja ornamentklaasiga pakette. 3 lukustuspunkti muudavad RotoQ eriti turvaliseks ja tihedaks. Raskesti ligipääsetavates kohtades asuvaid RotoQ aknaid saab mugavalt hallata elektriliselt kaugjuhtimispuldi abil. Lisaks akna avamisele ja sulgemisele saab puldi abil reguleerida ka erinevaid sise- ja välispäikesekatteid, mida on samuti saadaval laias valikus.
Kõrge kvaliteedi märgiks annab tootja RotoQ akendega kaasa tervelt 15-aastase garantii nii klaaspaketile, aknasulustele kui ka puitosale. Rohkem infot RotoQ katuseakende kohta leiab meie esindusest või aadressil www.roto.ee.

Roto katuseaknad logo
Roto katuseaknad logo