Uuenenud Stadi Athmeri tootevalikus

Priit Künnapuu tootejuht

Priit Künnapuu
tootejuht

Stadi on Athmeri automaatsete uksetihendite perekond. Uus versioon PVC-st, terasest või alumiiniumist ustele mõeldud automaattihendist on laialdaste kasutusvõimalustega. Kõik Stadi variandid pakuvad selliseid eeliseid nagu tihendi paralleelne langetamine, külgsuunas stabiilne siserelss või ajalise viivitusega sulgemine. Lisaks on uut tihendit võimalik mõõtu lõigata mõlemast otsast. Hädaolukorras tagab täiendava ohutuse suitsu- ja tulekaitse. Muuhulgas sobib Stadi tihend nüüdsest ka puitustele.

Uut Stadi-seeriat on laiendatud ka tihenditele mõõtudega 17/17 ja 17/20. Liugklamber hoiab ära raami hõõrdumise ja korpuse kõrge jäikus säilitab tihendi funktsionaalsuse ka siis, kui uks deformeerub. Miljon katsetsüklit tagab kasutusmugavuse, mis kestab aastaid.
Stadi juures on veel üks plusspunkt – toote paigaldamise lihtsus. Ülekoormuskaitse ja tööriistavaba reguleerimine väldivad kahjustusi, mis võivad tekkida tihendi valesti seadistamisest. Isegi ebatasasel põrandal kohandub tihendusprofiiliga sisemine relss põrandaga ja võimaldab head heliisolatsiooni. Lisavarustusena on nn mugavusvarustusena saadaval ajalise viivitusega sulguv versioon.