AutoLock raamidevaheline fiksaator – hea lahendus kaheraamsele tuulutusaknale

Erkki Otstavel tootejuht
Erkki Otstavel tootejuht

AutoLock seob omavahel sisemise ja välimise aknaraami. Toode sobib nö soome-tüüpi kaheraamsetele MSE-akendele, mille raamidevaheline mõõt jääb vahemikku 40-200 mm. Liugursiini pikkus on 175 mm akendele ja 300 mm rõduustele.

Head reguleerimisvõimalused
Vahetatav siduspolt lubab toodet kasutada kõigil Soomes kasutusel olevate lengilaiusega akendel. Saadaval on ka ribikardinat arvestav lühendatud versioon. Tootel on avamispiiraja, mis lubab aknal avaneda kuni 100mm-ni.

Toode tõstab lapse turvalisust
Fiksaatori vabastamine, näiteks klaaside puhastamiseks, toimub raami pööramisel samaaegse vajutamisega päästiknupule. Kahe toimingu samaaegne tegemine teeb tootest lapseturvalise sulustuse. Raamid lukustuvad automaatselt kokku, kui ühenduspoldi pea suruda oma pesasse. AutoLock fiksaatoril on reguleeritav piiraja, mille abil saab reguleerida tuulutusasendi maksimaalset avatavust, eeskätt laste turvalisust silmas pidades. Samuti hoiab see akent tuuletõmbuses liikumast. Aknatootjale on eeliseks vähene ruumitarve fiksaatori paigaldamiseks – see on vaid 18 mm lai.

Materjalid
AutoLock fiksaator on tehtud anodeeritud alumiiniumist, plastikust ja terasest. Standardtoonid on hall ja valge.

scanfinn