Võidukarikas VBH-le! Hawai Express Estonian Cup 2020

VBH rattatiim

Järjekindlus viib sihile! VBH-s on sport hinnas, meie vägevad rattasportlased on aastaid osalenud Estonian Cupil ning tasa ja targu tõusnud ikka kõrgematele kohtadele. Kui 2019 lõppes firmaspordi arvestuses teise kohaga, siis oli 2020. aastaks lihtne sihte seada – ainus, mis maksab, on võit!

2020. aasta kevad oli koroonakevad ja segadust oli palju. Paljud spordivõistlused jäid ära, paljud toimusid virtuaalselt ja paljud võistlused lükati teadmata ajaks edasi. Nii juhtus ka Hawaii Expressi karikasarjas. Kuuest etapist kaks esimest Kalevipoja rattamaraton ja Raplamaa rattamaraton toimusid virtuaalsõiduna. Juulikuuks õnneks olukord veidi paranes ja järgmised neli etappi toimusid kõiki ettevaatusabinõusid arvestades ikka päris rattamaratonina. Seega juba 16 aastat spordiürituste kalendrisse kuulunud Eesti esimene ja suurim maastikurattasari toimus reaalselt ka 2020. aastal.
Sel aastal oli väike uuendus ka meie meeskonnas, nimelt lisandus võistkonda esimese naisratturina Jaanika Lass. Kui tavaliselt öeldakse: „Naine laevas, laev põhjas”, siis tundub, et seekord mõjus õrnemast soost võistluskaaslane hoopis motiveerivalt!
Võidukarika tõid VBH-le Indrek Sauga, Margus Vijard, Jaanika Lass, Meelis Kütt, Silver Raud ja Martin Aalmann.
Hipp-hipp hurraaa! Järgmisel aastal tuleb siis taas pingutada, et võidukarikas kenasti koju jääks.