Hesse CREATIVE-METALLIC, uudne toonipalett nõudlikule kliendile

Anu Tomson tootejuht
Anu Tomson tootejuht

Hesse-Lignal laborites on välja töötatud uudne toonipalett, mis laseb nõudliku kliendi fantaasial lennata ja täidab tema soovi sära ja uudse efektse pinna järele. Metalselt säravad kuldsed, hõbedased ja vasksed toonid nende erinevates varjundites, toonituna kas roosaks, lillaks, roheliseks, on nüüd lihtsalt saavutatavad.

Uus kahekomponentne polüuretaan-akrüülvärv on mõeldud katmaks mitmesuguseid pindasid, see sobib erinevaid kõvendeid kasutades sama hästi puidule ja MDF-plaadile kui ka klaasile ja plastikule. Värvitud pind on tugev ja kulumiskindel. Värvida võib nii suursugust eriviimistlust vajavaid detaile kui ka kogu mööbli – piirid seab vaid sinu fantaasia!
112 metallikefektiga värvitooni ühes värvikaardis ja toonituna ühes toonimissüsteemis on saadaval VBH Estonia tootevalikus.

hesse lignal