Klöberi vedelplast Enviroflex – uuenduslik tihendussüsteem

Tarmo Väli
Tarmo Väli

Klöberi vedelplast Enviroflex on uuenduslik süsteem optimaalsete vertikaalsete ehituskonstruktsioonide ja väljaulatuvate detailide tihendamiseks. Tegemist on laia kasutusvõimalusega tootega, mis on voolav, monoliitne ja lahustivaba ning mida on pintsli või rulliga lihtne peale kanda. Toode on sobilik kasutamiseks rõdude seinaühendustel, parapeti ühenduste tihendamisel, katuse läbiviikudega terviklahendustel, ebatavalistel katuse läbiviikudel, valguskuplite, trepikodade või šahtide ühendamisel.

Toote eelised:

  • ühekomponentne
  • lihtsalt töödeldav
  • täielik nakkuvus ilma vee vaheletungimiseta
  • lahusti- ja plastifikaatorivaba, lõhnatu
  • vastab ETAG 005 kõrgeimatele kriteeriumitele

Toode on saadaval 15 kg, 7,5 kg, 3,75 kg ja 1,5 kg ämbris. Valikus on ka paranduskomplekt, mis sisaldab 1,5 kg vedelplasti ja 0,3×2 m tugevduskangast. Soovituslik minimaalne kulu 3,2kg/m². Minimaalne kihi paksus 2,1 mm. Koos tootega on soovitav kasutada Enviroflex krunte (sõltuvalt katusekatte materjalist) ja tugevduskangast.

Klöber GmbH on üks juhtivaid kvaliteetseid ja uuenduslikke katuse- ja seinatarvikute pakkujaid Saksamaal. Klöberi moto kõlab: “Professionaalsed lahendused professionaalidele”. Klöberi tootevalikusse kuuluvad kaldkatuste, lamekatuste, seina- ja fassaaditarvikud.