Nutikas VBH B2B rakendus teeb tellimise lihtsamaks

Rene Maajärv
IT-juht

Meil on hea meel teatada, et oleme valmis saanud ühe järjekordse lahenduse meie klientidele, mis teeb tellimuste tegemise VBH’st veelgi mõnusamaks ja magavamaks.
Nüüd saavad kõik VBH B2B keskkonna kasutajad soovi korral tellida meilt kaupasid kasutades oma nutiseadet. Rakendus töötab nii Android kui ka iOS platvormil ja ei vaja eraldi nn äpi installeerimist. Vaja on ainult seadet, millel on töötav kaamera, olemasolevat VBH B2B keskkonna kasutajat ja interneti ühendust.
Hetkel ehitasime lahenduse alustuseks üles triipkoodi EAN13 skaneerimise peale, tulevikus üritame vastavalt vajadusele erinevaid lugemisevõimalusi järjest juurde lisada. Rakenduse töö põhimõte on lihtne ja peale esmast seadme sidumist oma kontoga ei ole vaja rohkem muud teha, kui hakata seda lihtsalt kasutama. Avad rakenduse, skaneerid toote triipkoodi, sisestad koguse ja saadad tellimuse ära. Kusjuures, kõik sellise rakendusega tehtud tellimused on jälgitavad koos kõikide teie tellimustega VBH B2B keskkonnas tellimuste nimekirjas.