Tugevad puittüüblid mööbli-, akna- ja uksetööstusele

puittüüblid mööblile
Kevin Apri tootejuht

VBH tootevalikusse on lisandunud tugevast pöögipuust sirge soonega tüüblid. Sirge soon tagab ühtlase liimi jaotuse tüübli ümber. Puidust tüübleid kasutatakse paljudes erinevates tööstusharudes detailide kokku liitmiseks. Väiksemaid mõõte kasutatakse enamasti mööblitööstuses puit- või plaatdetailide ühendamiseks, suuremaid mõõte akna- ja uksetööstuses. VBH tüüblitootjal on olemas ka FSC®-sertifikaat, mis tagab tüüblite vastavuse turu kõige kõrgematele ühiskondlikele ja keskkonnanõuetele ning puit pärineb hästi-majandatud metsast.
VBH laos on hetkel tüübleid 9 erinevas mõõdus. Tüübleid saab ka tellida vastavalt soovitud mõõdule ning on pakitud 10 kg kottidesse.
VBH laos on tüüblid mõõtudega: 6×30, 6×35, 8×30, 8×35, 8×40, 8×50, 8×60, 10×40, 12×80 mm.