VBH kliendileht 25 – kas mäletad…

Kas mäletad, kes on Plasto varjatud mootor, kelle intervjuu avaldasime meie lehe esimeses numbris? Nii võiks küsida nüüd, kui Su käes on meie kliendilehe veerandsajas väljaanne. Jah, tõesti, meil on 25 juubel! Väike samm rahvusvahelises ajakirjanduses, kuid suur samm VBH Estonia jaoks!

Selja taga on juba viis tegusat aastat täis meie ettevõtmiste ja põnevate toodete tutvustusi ning asjalikke nõuandeid. Ära ei tohi unustada ka inimesi, sest pea igas VBH kliendilehes on olnud pikk ja põnev persoonilugu mõnest meie kliendist, uuest kolleegist või koostööpartnerist nii kodu- kui välismaalt. Pikk ja põnev seepärast, et inimesed, kes on Eesti tööstusmaastikul pidama jäänud, ongi põnevad ning neil on alati olnud öelda midagi huvitavat ja kasulikku. Selliste inimestega ja sellistele inimestele lehe tegemine on olnud puhas rõõm ning loodetavasti kiirgab seda ka meie lehekülgedelt. Meie lehtedest on läbi käinud Eesti akna- ja uksemaailma ning sellega seonduvate tööstusharude koorekiht, samuti tegijaid nii Soomest, Lätist kui koguni Ühendkuningriikidest. Oma mõtteid on jaganud Valeri Pärs (Plasto varjatud mootor), Helen Randoja, Enno Rebane, Neeme Luik, Ago Soomre, Toomas Agasild, Ülo Hõrrak, Juhan ja Madis Viise, Ülar Männilaan, Andrus Pook, Egon Mats, Illimar Anton, Mart Uustalu, Kalmer Põlluäär, Areg Arutjunjan, Edgars Zuks, Joukko Miettinen, Peter Rowlands ja isegi jõuluvana! Oma töötajatest on pikemalt sõna saanud Tiit Matvere ja Merly Sepri-Eha.
Hoolimata oma väärikast tähtpäevast ei kavatse me loorberitele lesima jääda, vaid jätkame noorusliku õhina ja väärika vaoshoitusega oma lugejate teavitamist sellest, mis meil endil käsil on, mida põnevat meie lõpututelt laoriiulitelt leida võib ning mida tarka on jagada oma ala asjatundjatelt nii Eestist kui teiselt poolt piiri.
Soovime kõigile rõõmsaid lugemishetki!

PS. Ahjaa, kui tekkis huvi kõikide meie persooniloo inimestega lähemalt tutvuda, vaata  eelmisi kliendilehti meie kodulelehelt!