Koskisen mööbliplaat – nüüd kaks uut tooni

Koskisen mööbliplaat

KOSKISEN on Soome perefirma, mis on asutatud üle 100 aasta tagasi. Koskisen Oy plaaditehase toodang on mööbli­valmistajate hulgas hinnatud oma kõrge kvaliteedi poolest. Kõik mööbliplaadid valmistatakse ehtsast puidust puitlaastplaadist, kusjuures puidu osakaal mööbliplaadis on umbes 90%, ülejäänu moodustavad liim, vaha, kõvendi ja vesi. Liiv, puukoor ja muu ebavajalik eemaldatakse puidust enne mööbliplaadi tootmisprotsessi algust. Puhas tooraine tagab puitlaastplaadi kõrge kvaliteedi ja lihtsa töödeldavuse. Lisaks ühevärvilistele melamiinplaatidele on Koskiseni tootevalikus nii tamme-, kase-, männi-, saare- ja pähklipuidu dekooriga erinevaid plaate. 2021. aasta alguses lisandusid tootevalikusse kaks uut dekoori: Larena Acacia ja Birch White. Larena Acacia on tumedam puit, mida Koskiseni tootevalikus varem pakkuda polnud. Taas on trendiks kujunemas põhjamaine värvitud kase dekoor. Seepärast tuldi välja Birch White dekooriga. Lähiajal lisandub ka tume kasemustriga plaat.
Näidistega saab tutvuma tulla meie klienditeenindusse.

Birch White / Larena Acacia

Kevin Apri
Tootejuht