Simonswerk keep closed – magnetiline sulgemine puidust siseustele

Simonswerk magnetlukk Keep Closed
Priit Künnapuu tootejuht
Priit Künnapuu
tootejuht

SIMONSWERK on optimeerinud oma magnetilisi ukselukke, et tulla välja silmapaistva lahendusega, mis sobib isegi puidust siseustele. Vooluvaba, vaikne, kulumisvaba ja usaldusväärne – sellised tehnilised omadused avaldavad muljet isegi asjatundjale. Selle magnetilise luku kõige erandlikum aspekt on enneolematu kasutusmugavus, mida lukk pakub puituste avamisel ja sulgemisel.

Kerge kasutada

Puidust siseuksi pole kunagi olnud nii lihtne hääletult avada ja sulgeda. Ilma tavapärase “lükka-tõmba-lükka”-liikumiseta saab uksi avada ka vaikselt ja ergonoomiliselt, minimaalse vaevaga. Ust hoitakse suletud asendis, ilma et oleks vaja otsest kontakti patenteeritud sulgemismagnetiga. Hoidmisvõimsust saab individuaalselt reguleerida ja see hoiab ust kindlalt lõppasendis.

Põhjapidurite koostöö

KCM 50 sulgemismagnet koos magnet­plaadiga on ideaalne valik puitukse jaoks. Neid saab kasutada nii sile- kui ka ülekattega ustel. Eriti kõrgetele ustele võib paigaldada mitu magnetit. Sobiv käepide KCH 1700 ei vaja puidu freesimist. Sulgemismagnet, magnetplaat ja käepide on optimaalselt valitud valitud ja moodustavad hõlpsasti monteeritava komplekti.

Toode on saadaval vbh24.ee