ALUPROFI PROFIILISÜSTEEMIDE VEEBIKOOLITUS

Tule ja osale ALU-AKADEEMIA veebikoolitustel, mis annab hea ülevaate akende, uste ja rippfassaadide profiilisüsteemidest, passiivmaja lahendustest.

See kevad toob meieni arvukalt veebikohtumisi, et hoida kliente ja partnereid kursis tooteuudistega ning et värskendada ennast ka üldisemate erialaste teemadega. Kutsume huvilisi, kes soovivad Aluprofi ja selle laia tootevaliku kohta rohkem teada saada, osalema ALU-AKADEEMIA veebikoolituskursustel, laiendamaks oma teadmisi akende, uste ja rippfassaadide profiilisüsteemidest, usaldusväärsest tulekaitsest ning ka sertifitseeritud passiivmaja lahendustest. Kursused on jaotatud teemade kaupa osadeks, neid peetakse inglise keeles ClickMeetingu platvormi kaudu veebiseminaridena. Kõik kursused salvestatakse hilisemaks järelvaatamiseks.
ALU-AKADEEMIA esimene osa oli veebruarikuus, mida juhtis Aluprofi tehnilise toe spetsialist Ireneusz Budzowski. Osalemiseks on vajalik registreerumine internetiaadressil: https://aluprof.eu/en/manufacturers/trainings.