ROTO DIGITALISEERUB!

Roto logo

Kui soovid muretult ja kontaktivabalt saada uusimat teavet Roto akna- ja uksetehnoloogia toodete kohta ning varustada end ise kehtiva tehnilise ja turundusdokumentatsiooniga või koguda lihtsalt huvitavaid ideid, siis selleks pakub Roto nüüd mitmeid uusi võimalusi.

Roto Medienportal – uus kasutajasõbralik digiplatvorm dokumentatsiooni allalaadimiseks Roto veebilehelt www.roto-frank.com.
Allalaadimiskeskkond on saadaval Roto FTT divisjoni veebilehe menüü “Services” alammenüüst “Downloads”. See sisaldab kõiki materjale alates kataloogidest, paigaldusjuhenditest, reklaambrošüüridest kuni interaktiivsete monteerimisvideoteni ja tootesertifikaatideni välja. Materjalide leidmist toetab intelligentne otsingufilter – sisestades toote nimetuse kuvab süsteem nimekirja kõikidest seda toodet puudutavatest materjalidest. Vali otsitud fail ja laadi PDF-dokument kiirelt alla või jaga linki ­edasi.
YouTube – Roto Eesti YouTube’i kanal Roto Frank Estonia täieneb jooksvalt uue videomaterjaliga. Hakka tellijaks ja saa teavet uuest eestikeelsest videomaterjalist, mida kasutada aknatootjate elektroonilistes turunduskanalites hea abimaterjalina.
Facebook, LinkedIn ja Instagram – Rotol on ka nendes sotsiaalmeediakanalites erinevad aktiivselt tegutsevad rahvusvahelised kontod koos regulaarsete postitustega ja trendika fotomaterjaliga Roto toodete erinevate kasutusvõimaluste ja -eeliste kohta.