DORMAKABA EVOLO SMART NUTIKAS LÄBIPÄÄSU-SÜSTEEM

Priit Künnapuu tootejuht
Priit Künnapuu
tootejuht

Uus nutikas läbipääsusüsteem väike-ettevõtetele uste lihtsaks haldamiseks telefoni abil.

Nutikas lahendus väikeettevõtetele

Nutikaid juurdepääsulahendusi vajavad paljud väiksemad ettevõtted, näiteks tanklad, kontorid, jaemüügi- ja tootmisettevõtted, kus on liikumas kuni 50 inimest. Evolo smart pakub neile kohandatud kulutõhusat lahendust.
Uued töötajad, renditöötajad, ettevõttest lahkuvad inimesed või on võtmed kaotsi läinud… ülevaade ettevõttest ja selle järjepidev kindlustamine muutuvad kiiresti keerukaks ja aeganõudvaks. Uste hõlpsaks haldamiseks võib vaja minna kaasaegset lisalahendust. Evolo smart on väikeettevõtetele eriti sobiv: ukse komponentide programmeerimiseks, lubade muutmiseks ega kadunud kasutajakandjate kustutamiseks ei ole vaja täiendavat riistvara. Kõike seda saab teha kiiresti ja lihtsalt oma nutitelefoniga.

Väike lahendus – lihtne ja turvaline

Dormakaba evolo komponendid on end ukse lukustamisel tõhusalt tõestanud. Sõltuvalt vajadustest on optimaalse lahenduse pakkumiseks erinevad versioonid ja kasutajameediumid. Evolo uksekomponendid on eraldiseisvad, mis tähendab, et ei vaja lisajuhtmeid. Kui kasutada tavapäraseid lukustussilindreid, siis saab ilma suuremate paigaldamisvajadusteta üle minna evolo smartile. See tähendab just investeeringute kaitset, sest ukse elektroonilisi komponente saab vajaduse korral hiljem uuendada teistele dormakaba juurdepääsu kontrollisüsteemidele.

Hallake oma uksi lihtsalt: vaja on vaid nutitelefoni

Evolo nutirakendusega saab reguleerida, kellele on lubatud siseneda. Ühe puudutusega saab sisestada ajaprofiili, eemaldada kadunud kasutaja meediumit ühe viipega ja värskendada ukse komponenti. Ukse oleku teavet saab lugeda ka otse oma nutitelefonist. Kõigi nende protsesside jaoks pole isegi internetiühendust vaja, sest evolo smart töötab võrguühenduseta. Uue kasutajameedia programmeerimiseks tuleb skanneerida kaardil või võtmehoidjas olev QR-kood. Nutitelefoni kaudu juurdepääsemiseks tuleb osta sisse “digitaalne võti” evolo nutirakenduse kaudu. Kasutaja, näiteks uus töökaaslane, laadib alla rakenduse dormakaba mobiilse juurdepääsu ja saab elektroonilisel kujul digitaalse võtme.

Funktsioonid

  • Kuni 50 kasutajaga väikeettevõtetele
  • Juurdepääs nutitelefoni, kaardi või võtmehoidjaga
  • Nutitelefon: pole vaja levitada füüsilist kasutajameediumit
  • Kiire ja paindlik programmeerimine
  • Kadunud meediumite mugav kustutamine
  • Kiire ja lihtne juurdepääsupiirang eraldi programmeerimiskaardi kaudu
  • Sõltumatu: evolo smart töötab võrguühenduseta