GREENTEQ PUTUKAVÕRGURULOO -KIIRELT KINNI-LAHTI

Tauno Põldma, VBH Estonia tootejuht
Tauno Põldma
tootejuht

GreenteQ putukavõrgurulood saab lõigata sobivasse mõõtu ning ruloo teeb eriti kasutajasõbralikuks  spetsiaalne avamismehhanism. Nüüd saadaval ka matt-hallina. 

Meil on teile hea uudis – valikusse on taas naasnud menukad greenteQ putukavõrgu rulood. Paljudele on meie funktsionaalne ja taskukohane putukavõrk juba mitme aastatagusest ajast tuttav. Tegemist on mõõtulõigatava valmistootega, mille laiuste vahemik on
500-2000 mm ja kõrguste vahemik 700-1680 mm. Paigaldus ja mõõtulõikamine on lihtne ja kiire ning juhtribal olev harjas tagab putukavõrgu ühtlase tiheduse terves perimeetris. Ruloo kasutamise teeb tõeliselt nauditavaks spetsiaalne pidurdusmehhanism, mis muudab putukavõrgu avamise ja sulgemise äärmiselt sujuvaks. Võrk on kasutatav kõikidel aknatüüpidel ning standardmõõtudes komplekte saab paigaldada enamikele aknasuurustele. Värvivalikusse on lisandunud tänapäeva moevärv – antratsiithall RAL7016 matt. Jätkuvalt on valikus ka standardvalge RAL9016 ja matt-tumepruun RAL8017.

greenteQ putukavõrgu rulool on kolm paigaldusvõimalust:

  • A – ruloo kinnitatakse sisemisele või välimisele aknapalele
  • B – sissepoole avaneva akna puhul kinnitatakse ruloo akna lengi välisküljele
  • C – väljapoole avaneva akna puhul kinnitatakse ruloo akna lengi siseküljele

Kõik suurused ja värvitoonid on juba täna laos olemas. Lisainfo ja tellimine meie e-poest vbh24.ee.

Ruloo kasutamise teeb tõeliselt nauditavaks spetsiaalne pidurdusmehhanism, mis muudab putukavõrgu avamise ja sulgemise äärmiselt sujuvaks.