HOPPE e-KÄEPIDEMED HOMSE ELURUUMI JAOKS

Priit Künnapuu
Priit Künnapuu

Üha rohkem on nii eramajades kui ka avalikes hoonetes kasutusel juhtmevabalt ühendatud seadmed. Seetõttu pakub HOPPE pidevalt kasvavat mehhatrooniliste toodete valikut nutikatele kodudele ja tarkadele hoonetele

Hoppe mehaanikatoodete tuntud kõrge kvaliteet koos keerukate elektrooniliste komponentidega moodustavad kaasaegseid e-käepidemeid nii ustele ja akendele, mis suurendavad nii kasutusmugavust kui ka turvalisust.
HOPPE kaubamärk tagab lõpptarbijale kvaliteedi. Hoppe teeb tihedat koostööd oma komponendi tootjate ja tehnoloogiapartneritega originaalsete lahenduste väljatöötamiseks luues nii lisaväärtust.
Hoppe uste e-käepidemed keskenduvad ukse võtmeta läbipääsuvõimalustele. Akende e-käepidemed seevastu on loodud mugavust ja turvalisust silmas pidades. Lisaks saavutatakse nende abil nutikate hoonete energiatarbimise vähenemine.

e-käepidemed ustele – mugav ja turvaline
E-käepide on ukse võtmeta avamiseks. E-käepide avab uksele paigaldatud lukustuse, seda on kerge kasutada – ukse saab avada mugavalt ja kiiresti isegi, kui käed on hetkel asju täis. Samuti ei pea nägema vaeva võtme otsimisega. Kui meie endi sõrm on võti ukse avamiseks, siis muutub juurdepääs palju turvalisemaks. Erinevalt võtmetest on biomeetrilisi tunnuseid palju raskem kopeerida. Kaotamine või nende valesti paigutamine on peaaegu võimatu. Käepidet on lihtne paigaldada. Kaabel mootori lukustuse ühendamiseks e-käepidemega on eelnevalt käepidemele paigaldatud. Vaja on vaid kaabel ühendada lukuga.

e-käepidemed akendele – kasulik ja tark
Akende e-käepide edastab oma käepideme asendi info nutikodu süsteemile. Sõltuvalt süsteemi konfiguratsioonist saate nii anda teavet näiteks küttele, päikesevarjule või kliimaseademele. Lisaks on mõned versioonid sissemurdmiskindlad, näiteks eHandle SecuSignal® koos lukustussilindri ja eHandle AutoLockiga. E-käepidemeid on lihtne integreerida nutikodu süsteemidesse ja nende käivitamine võtab vaid mõne minuti. Lisage lihtsalt tootja juhiseid kasutades e-käepide süsteemi ja nii ongi uus komponent integreeritud.