Q-RAILING PIIRDESÜSTEEMID

Jan Põldver tootejuht
Jan Põldver tootejuht

Maailma suurima piirdesüsteemide tootja Q-Railing värskes kataloogis on taas mitmeid huvitavaid ja innovaatilisi pakkumisi. Q-DISC kinnitused Easy Glass Smart- ja Prime-süsteemidele klaaside kiireks ning lihtsaks paigalduseks ja reguleerimiseks.

Q-DISC kinnitussüsteem on tänu oma funktsionaalsusele ja käsitsemise lihtsusele klaasist reelingute paigaldamisel täiesti uus lähenemisviis, lihtsustades paigaldusprotsessi märkimisväärselt. Reguleeritav Q-DISC on saadaval Easy Glass Prime- ning Easy Glass Smart-süsteemidele, mis sobib klaasidele paksusega 12,76 – 25,25 mm. Mõlemal Q-DISC klaasi­kinnituse süsteemil on lihtsad märkepunktid, mis näitavad õiget algus- ja lõppasendit ning kinnituvad õigel paigaldamisel konkreetse klõpsuga. Kogu klaasi kinnitus- ja reguleerimisprotsessi saab lõpule viia ilma erakorralist jõudu rakendamata või profiilide kinnituspolte lahti keeramata.
Ei taha enam profiilis väikeste klotsidega mängida? Kasuta Q-Railing Q-DISC piirdesüsteeme ja võidad nii ajas kui rahas. Lisaks ajalisele võidule toodete paigaldusel on hetkel ka tooted ise senisest soodsamad.

Easy Glass ALU – soodne alumiiniumpiirete süsteem
Nii öelda do it yourself versioon, kus piirde saab Q-Railingule omaselt endale lihtsalt ja ise valmistada, ilma keerukat ja kallist tehnikat omamata. Paljud komponendid on juba eelnevalt ette valmistatud „lihtne kui LEGO“-versioonis. Standardviimistlused on RAL7016 ning EV1 anodeeritud alumiinium.

Palju muud põnevat
Lisaks on kataloogis veel mitmeid võimalusi funktsionaalsete ja kaunite piirete valmistamiseks:
Easy Glass Air – tõeliselt omanäoline klaaspiirete süsteem.
Q-Line – Q-Railingu poolt juba ette töödeldud roostevabast terasest piirdepostid koos klaasikanduritega. Ei midagi lihtsamat piirde paigalduseks.
Klaasikandurid – valik piirdeklambreid kuni 21,5 mm paksuste klaaside ühendamiseks.
Q-Lights Linear – LED valgustus nüüd kuni 30 m pikkusele piirdele ilma jätkamata.
Värsket 2021. aasta kataloogi küsi meie esindusest või otse minu käest, see on saadaval nii elektrooniliselt kui ka paberkujul – vali endale sobiv.