VBH VEEBIRAKENDUS LASEB TELLIDA OTSE MOBIILIST

Priit Künnapuu tootejuht
Priit Künnapuu tootejuht

Soovid skaneerida tooteid ning edastada nende kohta uusi tellimusi otse oma mobiiltelefonis? Selleks on meil pakkuda sulle veebipõhine VBH rakendus.

Veebirakendus seotakse Sinu personaalse VBH B2B keskkonna kontoga iseteeninduskeskkonnas. Igal kasutajal on personaalne konto, mida ei peaks turvalisuse kaalutlustele jagama isegi mitte oma kolleegidega.
Veebirakenduse kaudu edastatakse tellimused automaatselt VBH süsteemi täitmiseks ning koopia nendest jääb alati ka siia B2B iseteeninduskeskkonda tellimuste alla. Shop.vbh.ee keskkonnas on ka näha varasemad autoriseeringud, mida on võimalik sealsamas eemaldada.
Alustamiseks skaneeri arvutiekraanil kuvatud QR-kood oma mobiiltelefoni kaameraga, seejärel suunatakse sind juba veebiäppi ja ekraanile kuvatakse unikaalne PIN kood. Sisesta see PIN kood allolevasse lahtrisse ning seo telefon oma kontoga. Peale kontoga sidumist ilmub telefoni ekraanile piltidega illustreeritud kasutusjuhend otsetee loomiseks koduekraanile. Ja juba ongi rakendus valmis tellimuse koostamiseks.

Koode saab otsida nii tootekoodi kui EAN-i järgi, lisaks on võimalik skaneerida samas aknas ribakood. Tellimusele saab lisada kommentaari ja eelistatud tarnekuupäeva. Peale kinnitamist läheb tellimus kohe komplekteerimisele.