ASD laminaat nüüd ka VBH valikus

VBH mööbliosakonnale on lisandunud uus koostööpartner ASD Laminat. ASD on maailma üks juhtivaid laminaaditootjaid, kes toodab jätkusuutlikult kaasaegseid arhitektuurilisi lahendusi oma partneritele rohkem kui 65 riigis. Lisaks mööblitootmises kasutatavale laminaadile pakub ASD ka paksemat dekoratiivset kompaktplaati, mis on mõeldud nii sise- kui ka välitingimustesse.

Kevin Apri
tootejuht

Järjest rohkem koguvad populaarsust sõrmejälge hülgavad pinnaviimistlused. Enamasti on sõrmejäljevabad laminaadid ühevärvilised ja mati pinnaga. ASD tootevalikus on kokku üle 10 erineva dekooriga sõrmejäljevaba laminaati Carbon. Carbonil on siidine ja sile pind, mille kõrge vastupidavus kriimustustele ja hõõrdumisele tagab pinnale kauakestva hea välimuse.
VBH lattu on saabunud esimene kogus musta, valget, hele- ja tumehalli laminaati nii sõrmejäljevaba kui ka tavalise mattpinnaga. Samuti on nüüd laos olemas ka vastukaalulaminaat. Hinnad on väga head. Laminaatide mõõt on 3050x1400x0,7 mm. Ootame kõiki näidistega tutvuma meie klienditeenindusse.