Maco A-TS ukselukk nõudlikele klientidele

Ukse toimivus ja seega ka klientide rahulolu on lahutamatult seotud uksele paigaldatud lukuga. MACO pakub mitmesuguseid lahendusi, mis vastavad kõige nõudlikumate ehitajate tingimustele. Nende seast paistab silma automaatlukk A-TS.

Mart Uustalu
Maco esindaja

A-TS ühendab endas täiusliku lukustustehnoloogia ja erinevad avamisvariandid. Ukse tõmbamine toob kaasa automaatse lukustuse kolmes punktis: kahe konksu ja poldi abil – see eristab seda teistest turul olevatest lukkudest, mida lukustavad automaatselt ainult konksud või poldid. Tänu automaatsele lukustamisele ei pääse sisse ükski kõrvaline isik, kuid igaüks saab välja.
Aga kui sa ei taha, et uks iga kord lukustuks? A-TS lukuga on see lihtne: saad selle varustada päev/öö funktsiooniga. Päevarežiimil ei lukustu lukk ja ust hoiavad paigal ainult sulgurid. See võimaldab aias mängivatele lastele vaba sissepääsu majja. Kui uks lülitatakse lukuribal asuvat liugurit kasutades öisele režiimile, töötab uks nagu ette nähtud ja lukustub iga kord, kui ukseleht raami vastu puutub.
Võtme roll lukus A-TS on viidud miinimumini ja taandub ukse täiendavale lukustamisele seestpoolt. Nii on käepide lukustatud ja lapsed või lemmikloomad ei saa ust ise avada.
A-TS lukustussüsteemis on kinnitus- ja lukustusfunktsioonid eraldatud: 3 käppa suruvad uksele täpselt kogu ukse kõrguses ja alles siis lukustavad selle. See kaitseb ust väändumise ja elanikke tõmbetuule, niiskuse ning soojuskao eest. Lukustusmehhanism ise on veelgi täpsem, turvalisem ja vaiksem.
Mootoriga varustatud A-TS-lukk on mugava juurdepääsu sünonüümiks. Sellega saab kasutada juurdepääsukontrollisüsteeme ja kontrollida ust nutitelefoni rakenduse kaudu. Samuti saab ust avada ja sulgeda kaugjuhtimispuldiga ning lõpuks ühendada oma Smart Home-süsteemi.
A-TS vastab kõrgeimatele turvastandarditele ja seda saab kohandada vastavalt iga kliendi individuaalsetele vajadustele. Luku konfigureerimisel pole piiranguid ei kõrguse, järelpaigaldamise (sh jäik kett, päev/öö funktsioon, mootor) ega avamismeetodite osas. See on kompromissitu lahendus nii oma laialdase funktsionaalsuse, kasutusmugavuse kui ka kuni RC 2 klassile tagatud turvalisuse poolest.