Roto NX sulused lisavad turvalisust

Uudsed Roto NX sulused muudavad aknad vargakindlaks ka tuulutusasendis. Samuti saab neid integreerida nutikoduga.

monika-mannik
Monika Männik Roto

Tänaseni kasutusel olev ROTO aknasulus NT on juba aastakümneid töös olnud.
NT oli kunagi see uus sulusepõlvkond, mis muutis esimesena pinnakattetooni endise kollase asemel hõbedaseks.
Uuendatud NX puhul on muudatusi mitmeid ja üksikasjalikumalt oleme nendest rääkinud oma eelnevates kliendilehtedes. 150 kg hingepool ja kuni 2800 lubatud raamivaltsikõrgus on numbrid, mis kompavad oma valdkonnas uusi piire. Mikroventilatsioon läbi ülakääride on NX-il standardis ega ole iseenesest uudis, vaid detail, mida kasutajad juba tavaliseks peavad. Hingekatete värvivalik püüab trendidega kaasas käia.
Tähelepanu tuleks juhtida kahele uuele lahendusele:
KIPP-asend RC2 sissemurdmiskindlusega. See on täna ainulaadne lahendus. Kasutaja ei pea enam muretsema, kui kodunt lahkudes on aken tuulutusasendisse jäetud. See võimalus võiks huvi pakkuda paljudele oma kodule aknaid tellivatele inimestele. RC2 on kõrge standard, selliselt turvatud aknast ei saa vaikselt ja kiiresti siseneda. Samas sobib ka neile, kes otsivad lahendust halvasti töötavale ventilatsioonisüsteemile. Suure tõenäosusega kasvab selle teema vastu üldine huvi, sest COVID on lisanud teadlikkust õhuvahetuse tähtsusest igas ehitus valdkonnas.
Teine uudne detail NX puhul on Targa Maja valmidus. Suure tõenäosusega saab see uuendus üha enam tähelepanu. Vastavad lisad annavad võmaluse integreerida avanevaid aknaraame muu elektroonikaga, kui on soov kodune ventilatsioon ja turvalisus tõsta uuele tasemele. Selles valdkonnas ei jää ROTO NX sulusepõlvkond mingil juhul ajale jalgu.

Roto logo
Roto logo