Sportlikkusest laisklemiseni

Koroonakevad edukalt seljatatud ja suvi on käes! Kindel on ka see, et suvi ei jää ära! Milliseks see kujuneb, on paljuski meie igaühe enda teha.

Indrek Sauga
Indrek Sauga

VBH-s on sportimine alati au sees olnud, nii on seekordne kliendilehtki saanud erakordselt sportlik. Selle lehes tutvustame teile kahevõistlejat Robert Leed, kelle sportlasekarjääri me tänavu sponsoreerida otsustasime. Vaatamata oma tõsisele vigastusele suusamäel, on Robert tagasi rajal ja pürgib koos Eesti kahevõistluse meeskonnaga 2022. aasta taliolümpiale. Olen Robertit mitmel korral ise spordiklubis treenimas näinud, tema pühendumist märganud ja see on kadestamist väärt. Lisaks Kristjan Ilvesele on ka Robert saanud võimaluse ennast treenida Norra suusakoondise juures. Tema projekt on tähtis mitte ainult tema enda arengus, vaid on pikas perspektiivis ülimalt oluline Eesti spordi tulevikku silmas pidades. Teadmised ja tehniline tugi, mida Norra riik oma sportlastesse investeerib, on võimas! Eesti mehed teevad Eesti spordi arenguks lisaks treenimisele ka tulevikku suunatud õppetööd. Hoian pöialt ning loodan, et Robert ja eesti kahevõistlejad pakuvad meile lähitulevikus häid emotsioone.
Lehte ilmestab teinegi spordilugu meie multitalent Karl Martin Rammost, kes on Lasita Aken tegevjuht. Kes veel ei tea, siis just tema on esimene Eesti sportlane, kes lunastas juba 2019. aastal pääsme Tokyo olümpiamängudele. No mis on veel enam austustväärivam, kui kahe nii suure ja võimsa asjaga tegelemine. Kes teeb, see jõuab! Super, Karl Martin!
Aga mitte ainult spordist ei saa meie lehest lugeda, vaid ka uutest toodetest ja arengutest. Meie suur soov on ikka edasi liikuda, et oma klientidele-hankijatele parimat teenust pakkuda. Klientide mugavamaks teenindamiseks oleme Cleveronist kätte saanud ja paigaldanud oma VBH pakiautomaadi, kust saavad pakke kätte nii VBH24.ee’st tellinud kliendid kui ka B2B kliendid täpselt neile sobival ajal.
Suvi ei jää ära ning selle kujundab enda jaoks igaüks ise. Soovin, et me kõik leiaks aega suvel tegeleda just sellega, mis kõige rohkem silma särama ja hinge rõkkama paneb. Olgu selleks siis kodused ehitus- või remonditööd, reisimine, sportimine või …lihtsalt mitte midagi tegemine ehk molutamine. Tahan siinkohal natuke manitseda, et te toimetades endale liiga ei teeks ja jätaksite omale ikka aega puhata ja nautida. Tervis on kallis vara ja eriti hästi tunned seda siis, kui on probleeme. Uskuge mind, olen seda enda naha või õigemini selja peal tunda saanud. Nüüd saan aru küll, miks minu hea treener Mart Liigand mulle ikka ütles „ Indrek, ära rapsi kogu aeg, võta aega puhkamiseks, muidu teeb sport sulle liiga!“
On ka Fred Jüssi öelnud: „Maailmas on suur vajadus viljaka mittemidagitegemise ehk molutamise järele. Inimene ei oska olla laisk, sest teda on õpetatud aina töötama ja töötama, jätmata võimalust süvenemiseks.“ Võtke sellekski aega!
Aga just selleks, et töö- või spordijärgselt taastumine ikka sujuvamalt läheks, oleme taas valmis teinud laari VBH suvist eripruuli – nii alkoholiga kui ka alkoholita. Tule astu läbi ja küsi klienditeenindusest!
Olge ikka vaprad, tegusad ja leidke aega puhkamiseks! Kohtumiseni ja oleme uue lehega teie ees juba sügisel!
VBH nimel ja teie teenistuses!
Indrek Sauga