VBH sponsoreerib noort kahevõistlejat

VBH Estonia on jätkuvalt oma kaukast kaugemale vaadanud ja ikka püüdnud toetada neid, kes seda vajavad ja kes selle abiga midagi mõistlikku korda suudavad saata. Maikuu alguses sõlmisime sponsorlepingu Eesti kahevõistluse noore lootuse Robert Leega.

Hetkel 19-aastane Robert Lee on pärit sportlikust perest, tema vanaisa tegeles suusahüpetega ja vanemad kergejõustikuga. Robert alustas ise kahevõistluse treeningutega juba 6-aastaselt Nõmme hüppemäel. Hiljem Nõmme Spordiklubiga liitunud nooruki treeneriteks on olnud Andrus Ilves ja Gudmund Storlien. Intensiivsetest treeningutest hoolimata ei ole Robert teinud järelandmisi õppetöös ning lõpetas Tallinna 21. Keskkooli reaalainete klassi keskmise hindega 4,9. Tema hobideks on rahandus ja aktsiaturud ning discgolf. Robert on olnud Eesti meister noorte vanuseklassis kokku kümnel korral. Hetkel on ta kahevõistluses juuniorite Eesti meister ja absoluutklassi Eesti meister, samuti suusahüpetes juuniorite Eesti meister ja absoluutklassi kolmas.
2020. aastal kukkus Robert Lillehammeris toimunud treeningul ning vigastas tõsiselt meniskit ja kõhre. Sponsorrahad aitavad noormehel peale mitmekuulist treeningpausi jätkata Lillehammeris oma treeningutega. Robert loodab eelseisva COC-sarja hooaja lõpetada vähemalt 30 parema seas ja jõuda nii koos tiimiga Pekingi olümpiamängudele. Peamiseks eesmärgiks peab ta aga 2026. aasta olümpiamänge, kus loodab oma võimed maksimaalse tulemuse nimel proovile panna. Meie toetame ja usume!