Illbruck jätkab innovatsiooni

Illbruck tihend

Tunnustatud Saksa firma Illbruck on tihendeid tootnud juba üle 60 aasta. Illbrucki rahvusvaheline edu põhineb pideval innovatsioonil ja järjekordseks näiteks firma pingutustest on uudne tihenduslint TP654. illbruck TP 654 on immutatud ja kokkusurutud multifunktsionaalne akende tihenduslint, mille juures on kasutatud mitut uut tehnoloogiat.

Indrek Lill
Indrek Lill,
Tremco CPG Finland OY regiooni müügijuht

TP654 vahtstruktuur koosneb kolmest kihist: hallist, mustast ja õhukindlast. Hall vaht on õhukindel suletud vaht, mis tagab aknaraami ja seina vahel 100% turvalise ja õhukindla ühenduse. Musta vahu aeglane taastumisaeg võimaldab tihenduslinti efektiivselt ja edukalt paigaldada. Kolmandana sisestatakse linti õhukindel kiht, mis ühendab halli ja musta vahu ülevalt alla kogu lindi ulatuses. Erinevaid tehnoloogiaid omavahel kombineerides saavutab TP654 tihenduslint suure jõudlusega tihendustaseme, mille vihmatakistus on kuni 1050 Pa ja õhukindlus üle kahe korra suurem.

Multifunktsionaalset TP654 teipi kasutatakse akende ja uste perimeetrite tihendamiseks vihma eest ning see tagab tipptasemel õhukindluse ja esmaklassilise soojus- ja heliisolatsiooni. Tänu oma erakordsele efektiivsusele võib TP654 vastata passiivmajade õhukindlusele esitatavale klassifikatsioonile