Meie võtme valmistamine võidab populaarsust

Meie lisateenusena pakutavad võtmete valmistamise ja lukusüdamike kodeerimise teenus on kenasti tööle läinud ja populaarsust kogunud. Täna teeme kohapeal lisavõtmeid kõigile meie valikus olevaile lukusüdamikele – nii dormakaba, Wilka kui ka greenteQ toodetele. Samuti on võimalik tellida sama võtmega avatavaid lukusüdamikke. Näiteks saab maja välisukse võtmega avada ka panipaika ja tabalukku aiamajas.

Meie võtmepink võimaldab lõigata ka peavõtmesüsteemi võtmeid. Nüüd ei pea ootama nädalaid, kuni lisavõti tehasest kohale jõuab. Meil on riiulis olemas varuosakomplektid ja tarvikud, et vajalikud lukusüsteemi muudatused ja lukusüdamike ümberkodeerimised saaks kõik korraldatud oma majas. Lukutööd on valmis ühe tööpäeva jooksul.
Telli võtmed vbh24.ee pakiautomaati, kust saab tellimuse mugavalt kätte ööpäevaringselt. Kuna ostlemine kolib aina enam internetti, siis hinnates meie klientide aega, oleme astunud sammu edasi ning sättinud kaupade kiiremaks ja mugavamaks kättesaamiseks üles meie oma pakiautomaadi. Pakiautomaadist on võimalik nii võtmeid kui ka muid kaupu kätte saada just siis, kui sulle sobib.
Tuletame meelde, et meie klienditeenindus on avatud E-R kell 8.30-17.00 ja kaupade väljastamine laost toimub 8.30-16.00. Kui eelpoolnimetatud aegadel tellitud kaubale järele ei jõua, siis on lahenduseks saada kaup kätte kapist endale sobival ajal.
Head kasutamist!