Akende hoolduseks pole kunagi hilja

Kui silmad on inimese hingepeegel, siis aknad peegeldavad maja korrasolekut. Akende hooldamiseks ei ole õiget või vale aega, aga enamasti võetakse akende hooldus ette kevadel peale pikka talve või sügisel enne külmade saabumist.


VBH tootevalikus on selle töö lihtsustamiseks akende hoolduskomplekt Premium. Akende hooldus algab nende puhtaks pese­misega, lisaks klaasidele vajavad puhastamist ka raamid, sulused ja tihendid.
Aknahoolduskomplekt sisaldab:

  • raamide puhastusvedelikku
  • suluseõli
  • niisutatud salvrätikuid
  • puhastuslappi

Aknaraamide puhastusvedelik on kergelt abrasiivne ilma lahustita vahend anodeeritud alumiiniumist ja PVC-pindade puhastamiseks.
Suluseõli on vajalik suluste ja hingede määrimiseks, et aknad sujuvalt kinni-lahti liiguksid, aga see õli hoiab ka metallosasid oksüdeerumise eest.
Komplektis sisalduvad niisutatud salvrätikud on mugavad tihendite puhastamiseks ja nende funktsionaalse seisundi säilitamiseks. Salvrättides sisalduv hooldusaine aitab hoida aknatihendite elastsust, takistab nende kleepumist profiilide külge ja hoiab ära külmumise talvel.
Akende hoolduskomplekti on mugav osta meie e-poest vbh24.ee ning praktilised päkapikud võivad hoolduskomplekti julgelt ka kingikotti pista.