ALUPROF MB-HARMONY OFFICE UUS SISESEINTE PROFIILISÜSTEEM

ALUPROF-i lai alumiiniumist profiilisüsteemide valik on täienenud uue tooteperekonnaga. Tutvustame teile MB-HARMONY OFFICE büroopindade sisemiste klaasvaheseinte ehitamise profiilisüsteemi, mille eripäraks on kõrged heliisolatsiooniparameetrid, konstruktsiooni kergus ja vastupidavus ning lihtne ja mugav paigaldus.

MB-HARMONY on ühekordse klaasiga süsteem – mõõtude poolest kerge ja lihtsalt kokkupandav. See ei vaja spetsiaalseid tööriistu. MB-HARMONY on loodud nii, et oleks võimalik kasutada lamineeritud klaasi, lamineeritud või karastatud klaasi paksustega 10-12 mm. Profiilisüsteem sobib ideaalselt tüüpilistele büroopindadele, isegi nendele, kus on kõrgendatud akustilised nõudmised (Aluprofi näitajad ulatuvad Rw 39 dB ja RA1 38 dB-ni).
MB-HARMONY DUO profiilid on kahekordsete klaasidega sisevaheseinte jaoks eesmärgiga pakkuda eriti head akustilist isolatsiooni. Topeltklaasid annavad tulemused, mille maksimaalne Rw on 48 dB ja RA1 46 dB. MB-HARMONY DUO tagab seega suurepärase kaitse ja mugavuse eriti kõrgete helinõuetega ruumides, näiteks seal kus vestluste turvalisus on hädavajalik. DUO kordab oma sõsarsüsteemi MB-HARMONY ühekordse klaasiga vaheseinte geomeetriat, mis tähendab, et mõlemat lahendust saab esteetilise ühtsuse loomiseks kasutada koos.
Nii MB-HARMONY kui ka MB-HARMONY DUO profiile saab anodeerida, viimistleda pulbervärvidega RAL-toonides või ADEC puidu- või betoonidekooridega.
MB-HARMONY OFFICE konstruktsiooni suurepärased akustilised omadused, stabiilsus ja töökindlus on kinnitatud detailsete katsetustega.
Klaasid ESG 10, akustilise kilega klaasid VSG 55.1, VSG 55.2 kuni 3200 mm kõrgetele klaasingutele.
Klaasid ESG 12, akustilise kilega klaasid VSG 66.1, VSG 66.2 kuni 3600 mm kõrgetele klaasingutele.