DEANTE uudisbränd nüüd VBH tootevalikus!

Novembrikuus laienes VBH tootevalik taas uue brändi võrra. Lisaks Alveuse köögivalamutele ja -segistitele leiab valikust nüüd ka Deante kaasaegse disaini ja kõrge kvaliteediga tooted.

Kevin Apri
Kevin Apri
tootejuht

Tegemist on Poola brändiga, mis on tootnud köögi ja vannitoa tarvikuid juba enam kui 30 aastat. Ettevõtte tootevalikut iseloomustab kõrge kvaliteet, kaasaegne disain ja funktsionaalsus. Samuti pöörab tootja tähelepanu nii kasutaja- kui ka keskkonnasõbralikkusele – tootmisel on kasutatud looduslikke tooraineid ning kauakestvaid ja vastupidavaid komposiitmaterjale.
Deante laiast tootevalikust leiab tarvikuid nii kööki kui vannituppa. Olemas on nii kivist, roostevabast terasest kui ka keraamilisest materjalist valamud, segistid, väiksem vannitoa mööbel, seebidosaatorid ja -alused, erinevad käterätihoidjad ja palju muud põnevat. Lisaks modernsele disainile ja kõrgele kvaliteedile on brändi tooted ka väga atraktiivse hinnaga.
Deante tootevalikuga saad lähemalt tutvuda meie e-poes www.vbh24.ee