Dorma MUTO lükandsüsteemid nüüd saadaval ka mustana

Dorma uksesüsteemide populaarsus Eestis on stabiilses kasvus tänu nende kvaliteedile, kasutusmugavusele ja kaasaegsele disainile. Klaas- ja puitustele loodud Dorma MUTO on hõlpsalt paigaldatav ning sellele võib lisada erinevaid mugavussätteid nagu DORMOTION, isesulgumisfunktsioon ja integreeritud elektromehhaaniline lukk, mis ei vaja välist jõuallikat.

Jan Põldver tootejuht
Jan Põldver
tootejuht

MUTO paigaldus on lihtne ja kiire, kõiki seadistusi saab peale paigaldust reguleerida eestpoolt ning eriti lihtne on on kõrguse reguleerimine. MUTO lükanduksesüsteeme saab mugavalt ühendada ka hoonehaldussüsteemiga, et jälgida uste olekut.
Lisaks moodsale mustale värvile pakub MUTO erinevaid võimalusi ka sisearhitektidele ja planeerijatele. Klaasist külgpaneelidega MUTO-t võib paigaldada nii seinale kui lakke, suurte avade jaoks saab kasutada teleskoopfunktsiooni või sünkrofunktsiooni, kus ühe uksepoole liigutamisel liigub sellega sünkroonis ka teine uksepool. Soovi korral saab MUTO-sse paigaldada ka lamineeritud turvaklaasi tänu Clamp & Glue tehnoloogiale.