Geze lahendused loovad parema sisekliima

Kas teadsid, et me veedame 2/3 oma elust siseruumides? Sellepärast on ka siseruumide õhu kvaliteedil oluline osa meie tervises ja heaolus.

Tiit Kongi tootejuht
Tiit Kongi
tootejuht
Jan Põldver tootejuht
Jan Põldver
tootejuht

Loomulik ventilatsioon ja võimalus hoone sisekliimat ise reguleerida on seega olulised teemad siseruumide õhu kvaliteedi tagamisel, eriti puudutab see koole, haiglaid, aga ka büroohooneid.
Seisev ja umbne siseruumide õhk on liiga kõrge CO2 kontsentratsiooniga ning on peavalu ja töövõime languse üks peapõhjusi. Kinnised ruumid on ka sobiv keskkond viiruste levikuks. Parim vahend selle vastu võitlemiseks on korralik ventilatsioon. Siseõhu kvaliteedi ja soojusmugavuse tagamiseks hoonetes, tuleb sellele mõelda juba hoonete planeerimisel ja konstrueerimisel. Hea sisekliima tähendab siseruumi õhu normaalset CO2 sisaldust, sobivat temperatuuri, õhuniiskust ja õhu ringlemist. Automatiseeritud akendega loomulik ventilatsioon on selleks nutikas lahendus, mis parandab oluliselt sisekliimat, on energiasäästlik ja madalate investeerimiskuludega.
NB! Kas teadsite, et vajaduspõhine värske õhu juurdevool tõstab õppimis- ja keskendumisvõimet vähemalt 15% võrra!
Geze tootevalikus on erinevad tootelahendused hea sisekliima ja ventilatsiooni tagamiseks.
Geze Powerchain on võimas kettajamiga sulgur, mis suudab avada ja sulgeda suuri ja raskeid aknaid.
Slimchain 230 V on õhuke ja diskreetse välimusega integreeritav ajam, mis sobib fassaadidele.
Geze Cockpit – IQ box KNX võimaldab integreerida aknaavamissüsteemi Geze hooneautomaatika süsteemi.
Geze pakub aknaajameid ja nutikaid ventilatsiooni juhtimissüsteeme. Kõik andurid ja juhtplokid on laiendatavad ja läbi IQ box KNX-i integreeritavad hoonehaldussüsteemidesse.

Geze pakub:

  • teie vajadustele vastavaid ventilatsioonilahendusi ja seda alates lihtsatest ühele aknale mõeldud avamislahendustest kuni terve hoone aknaavamis- ja ventilatsioonisüsteemide ning integreeritud hooneautomaatikateni.
  • Mugavuslahendusi automaatseks ventilatsiooniks, mis on kohandatud ilmastikule, temperatuurile ja õhu kvaliteedile.
  • Intelligentseid suitsu- ja soojuseemaldussüsteemide juhtseadmeid, mis võimaldavad ka ventilatsiooni juhtida. Raadio teel juhitavad kaasaegsed lahendused tagavad mugava ventilatsiooni ja õhuvahetuse juhtimise kaasaegse puuteekraani abil.
Geeze

Kui sul on probleeme halva siseruumide õhuga, võta meiega ühendust ja pakume sulle sobiva lahenduse.