Mööblifurnituuri ja -valgustuse tootja GTV on meie uus koostööpartner

Rasmus Kurrik, tootejuht
Rasmus Kurrik
tootejuht


Tõmbame aplausi saatel eesriide meie järgmiselt uudiselt – VBH teeb nüüd koostööd tunnustatud furnituuripakkuja GTV-ga.

GTV on rahvusvaheline mööblifurnituuri ja valguslahenduste tootja. Ettevõttel on üle 20-aastane kogemus maailma suurimate mööblitootjatega ja miljoneid rahulolevaid kliente. Tänaseks on GTV üks Poola juhtivamatest ettevõtetest furnituuri ja LED-valgustuse alal ning on esindatud oma toodetega paljudel välisturgudel üle maailma. Nende peakontor ja modernne logistikakeskus asuvad Varssavist 25 km kaugusel. Ettevõttel on neljakorruseline büroohoone ja 27 000 m2 pindalaga laohooned, kuhu on võimalik ladustada kuni 35 000 alust kaupa.
GTV-l on suurepäraselt toimiv äristrateegia –
aktiivselt tutvustatakse tooteid, samuti osaletakse messidel üle kogu maailma. Professionaalse, kõrgelt kvalifitseeritud tiimiga ning lihtsate ja kliendisõbralike protseduuridega leitakse lahendused ka kõige nõudlikemale soovidele.

GTV-l on 3 tähtsamat tootegruppi:

  • GTV mööblifurnituuri bränd on turul üle 20 aasta. Tooted on esindatud nii Euroopas, Ameerikas kui ka Aasias. Nende logodega tooteid leidub miljonites majapidamistes ja büroohoonetes üle maailma. Tänu hoolega planeeritud strateegiatele ja logistikale on toodete hinna ja kvaliteedi suhe väga hästi paigas.
  • GTV lükanduksesüsteemid ja profiilid. Bränd loodi 2014. aastal, sest turul tekkis vajadus lükanduste ehitusdetailide järele. Tooted on väga kõrge kvaliteediga, läbides enne lõpptarbijani jõudmist põhjaliku kvaliteedikontrolli.
  • GTV valguslahenduste osakond on loodud 2007. aastal. Sihtrühmaks kontoriruumid, laod ja tööstushooned. Enamik tooteid põhinevad erinevatel LED-süsteemidel. Tootevalikus on lahendusi ka eraklientidele – kodu- ja aiavalgustus, mööblivalgustid. Lisaks on võimalik saada GTV esindajalt professionaalset planeerimisabi ja konsultatsiooni.
    Kõikvõimalike küsimuste korral pöörduge VBH klienditeeninduse poole ja leiame alati küsimustele vastused.