GTV LED valgustus pakub piiramatuid võimalusi

Rasmus Kurrik, tootejuht
Rasmus Kurrik
tootejuht

Elame valgusmaailmas , kus omandame üle 80% informatsioonist tänu valgusele. Samuti on meie enesetunne mõjutatud valgusest, olgu siis allikaks päike või lamp toas.

Valgusatmosfääri loomine ja valgustusdisain areneb hoogsa sammuga ammutades jõudu LED-ide pea piiramatuna näivast potentsiaalist. LED-valgus on praegusel momendil valgustehnoloogia tipp. Laia valgustemperatuuride vahemiku tõttu leidub LED-valgustust väga erinevate keskkondade loomiseks, , aitamaks kaasa põnevate efektide tekitamisel ja asjadele uue tähenduse andmisel, alustades mööblist kuni ööhämaruses uinuvate linnatänavatega.
Valgus on olnud meile alati asendamatu, seega võiksime teha seda stiilselt. Meie partneri GTV pühendunud töö tagab suurepärased LED-lahendused. Tootevalik on lai ning mahukast spetsiaalsest valgustuskataloogist leiab mööblivalgustuslahendusi ka kõige nõudlikumale maitsele sobivaid disainilahendusi.
Meie tootejuht Rasmus Kurrik on LED-i spetsialist ja alati valmis kliente igakülgselt nõustama.
Võtke Rasmusega ühendust ja leiame vastuse ka kõige isikupärasematele valgustusprojektidele – olgu selleks siis kööki ja mööblile valgusribade ja kohtvalgustite paigutamine, kontori paneelidega säravaks muutmine, industriaalsemas õhkkonnas töövalgustuse loomine, erinevate sensorite, lülitite ja pultide abil valgustugevuse reguleerimine ning lülitamisprotsessi lihtsustamine.
Salongis olevad kaasaegsed stendid ja hea näidismaterjal annab võimalustest hea ettekujutuse ja võimaldab anda ideedele silmadega katsutava komplektsuse.