Alveus Monarch valamud on unikaalne valik erilisemasse kööki

Kevin Apri
Kevin Apri

Alveuse üks populaarsemaid ja omapärasemaid tooteseeriaid on Monarch kollektsioon. Monarch valamud valmivad spetsiaalse pinnatöötlusega: roostevaba terase pinnale sadestatakse õhuke kiht aurustunud metallainet, mida nimetatakse keraamiliseks nitriidiks. Selle tulemuseks on ainulaadne metalliläige ja suurem kriimustuskindlus. Pinnatöödeldud roostevaba teras on saadaval neljas metalses värvitoonis: kuld, vask, antratsiit ja pronks. Valamutel on ka antibakteriaalne pinnatöötlus, mis piirab bakterite levikut ning ühtlasi tagab ka pikaajalise vastupidavuse erinevatele plekkidele.

Võimalik on kombineerida neid valamuid samades toonides saadaval olevate segistite, seebidosaatorite ja muude lisatarvikutega nagu näiteks nõrutusrestide ja -korvidega. Alveus pakub nendele toodetele vähemalt 5-aastase garantii. Oma kaasaegse disaini ja puhaste joontega on Alveuse Monarch kollektsioon olnud sisearhitektide suur lemmik juba mitu aastat. Neid valamuid on võimalik paigaldada töötasapinnale pealt ning alt. Samuti on võimalik neid paigaldada tasapinna sisse, pinnaga samal tasemel.
Alveus lisas tootevalikusse ka suure ­Monarch Quadrix 60 valamu, mille sisse mahub näiteks isegi ahjuplaat. Komplektis on võimalik kokku kombineerida erinevates toonides äravool, ülevoolu kate, segisti, valamu jpm. Monarch toonides segistid on saadaval ka väljatõmmatava dušiotsikuga.

Osta kohe: Alveus Monarh VBH24.ee