DEANTE tarvikute kaasaegne disain vannituppa

Deante vannitoa valamu

Novembrikuus laienes VBH tootevalik uue brändi võrra. Lisaks Alveuse köögivalamutele ja -segistitele leiab valikust nüüd ka Deante kaasaegse disaini ja kõrge kvaliteediga tooted.

Tegemist on Poola brändiga, mis on tootnud köögi ja vannitoa tarvikuid juba enam kui 30 aastat. Ettevõtte tootevalikut iseloomustab kõrge kvaliteeti, kaasaegne disain ja funktsionaalsus. Samuti pöörab tootja tähelepanu nii kasutaja kui ka keskkonnasõbralikkusele – tootmisel on kasutatud looduslikke tooraineid ning kauakestvaid ja vastupidavaid komposiitmaterjale.

Deante laiast tootevalikust leiab tarvikuid nii kööki kui vannituppa. Olemas on nii kivist, roostevabast terasest kui ka keraamilisest materjalist valamud, segistid, väiksem vannitoa mööbel, seebidosaatorid- ja alused, erinevad käterätihoidjad ja palju muud põnevat! Lisaks modernsele disainile ja kõrgele kvaliteedile on brändi tooted ka väga atraktiivse hinnaga.

Deantel on näiteks väga lai valik ilusa disaini ja kõrge kvaliteediga vannitoavalamuid ja segisteid. Oma vannitoavalamutele annab Deante näiteks 10-aastase, segistitele 7-aastase garantii.

Deante valikus on neli erinevat tooni: valge, must, tumehall ja helehall.

Deante materjali näidiseid saab oma käega katsuda meie Läike tee 12 klienditeeninduss ning tootevalikuga tutvuda meie e-poes www.vbh24.ee

Kevin Apri
Deante vannitoa valamu