Eesti Ehitab ehitusmessist

Margus Vijard
tootejuht
Tarmo Väli tootejuht
Tarmo Väli
tootejuht

06.-09. aprillini toimus järjekorras  juba  24. ehitusmess  „Eesti Ehitab“, mis igal aastal avab traditsiooniliselt kevadise  ehitushooaja. Sel aastal osalesime seal ka meie oma toreda  meeskonnaga, kuhu kuulusid traditsioonilised messihaid Tauno Põldma, Tarmo Väli ja Margus Vijard.

Üle pika aja oli tegu ühe normaalse messiga. Suures plaanis oli rahvast messikeskuses jooksvalt kogu aeg ja suheldud sai palju, kuigi osalejate/väljapanekute poolest mess väga suur ei olnudki. VBH oli väljas  järgmiste kaubamärkidega: Lamilux lamekatuseakende, Roto katuseakende, Klöber vedelplast ja katusetarvikutega ning lamekatusekattematerjali Firestone EPDM süsteemiga.

Kui Roto, Lamilux ja Klöber on meie portfellis olnud juba pikalt, siis Firestone kaubamärk oli selle messi nn uustulnuk (messidel alles teist korda) ja tõmbenumber. Loomulikult oli kliente, kes sellest olid juba varem kuulnud ning materjaliga kursis. Seda positiivsem oli aga nende üllatus, et seda materjali saab ka nüüd Eestist ega ole vaja enam Euroopa poole vaadata ja sealt tellida. Firestone EPDM RubberGard lamekatusekattematerjal oligi seekord meie boksi kõige suurem tõmbenumber tänu oma pikale kasutusvälbale ning suurtele mõõtudele. Tänaseks oleme teinud ka esimesed müügid eraklientidele ja majatootjatele ning siiani on klientide tagasiside olnud üdini positiivne.

Selle nelja päeva jooksul väisas meie boksi parasjagu kliente. Kui mõne kliendi jaoks hetkel aega ei jätkunud, siis leidsid need tavaliselt meie juurde tagasitee ning jutud rääkimata ei jäänud.
Huvilisi jagus meie kõikidele materjalidele, olgu siis tegu Lamiluxi suitsueemaldusakna, Roto R79 katuseakna või Klöberi vedelplastiga, mis on mõeldud keeruliste katusekonstruktsioonide ja eenduvate detailide tihendamiseks.
Samuti pakkusime klientidele oma boksis traditsioonilist külma jooki – seekord  Tanker Sauna Session’it selle mõnusa kaseviha mekiga.
Mina ja ka kõik kolleegid jäid selle messiga väga rahule. Messil olid väljas ka meie kliendid, kellega oli tore kohtuda ja tulevikuplaane paika panna. Lõpetuseks kasutan meie ettevõtte juhi Indrek Sauga väljendit: „Kui jumal tervist annab ja naisele tööd, kohtume juba järgmisel messil!“