GTV LED-valgustus näitab tulevikku

GTV LED-profiilid
Rasmus Kurrik tootejuht
Rasmus Kurrik
tootejuht

Poola firma GTV on Euroopas LED-valgustusega tegelenud juba üle kümne aasta, mis annab neile oma valdkonnas lisaks pikaajalisele praktikale ka üsna põhjaliku teadmuse. Panustades jätkuvalt oma toodete võimalikult kõrgesse kvaliteeti, avavad nad nii nende jaoks ka märksa laiema kasutusvaldkonna.

Kipsplaadist konstruktsioonidesse monteeritud GTV LED-profiilid on uusim trend efektse sisevalgustuse ja -kujunduse loomisel. Ruumi valgustuse projekteerimisel väärivad need LED-profiilid tõsist tähelepanu, sest need on huvitavaks alternatiiviks traditsioonilisele valgustusele. Nende modernse vormi abil saab luua minimalistliku ja põneva atmosfääri kodudes, kontorites ja avalikes ruumides.

Tänu profiilide universaalsusele saame neid kasutada praktiliselt kõikjal – laes, seinas, põrandal, sise- ja välinurkades ning lineaarvalgustusena.
Lineaarse valgustuse profiili kasutades saab ühtlase valgusjoone maksimaalse pikkusega 3 meetrit olgu seinal või laes. Profiili saab paigaldada ühe joonena kogu ruumi ulatuses või teha mitme profiili kunstilise kombinatsiooni, nii et saab mitte ainult dekoratiivse efekti, vaid ka tõhusama valgustuse.

GTV