Aluprof MB-86 FOLD LINE HD BIFOLD pakub maksimaalset kasutajamugavust

Heiki Rüüt tootejuht
Heiki Rüüt tootejuht

Aluprofi tootevaliku uut MB-86 FOLD LINE HD külmakatkestusega voldikuksesüsteemi lahenduse mitmekülgsuse tagavad võimalused kasutada süsteemi nii sisse- kui ka väljapoole avanevana. Lisaks on saadaval lai valik kohandamisvõimalusi nii äri- kui ka eraklientidele.
Väljapoole avanevad voldikuksed pakuvad kasutajatele suurt vabadust, võimaldades ära kasutada häid ilmastikutingimusi ning kaotades peaaegu täielikult barjääri hoone sisemuse ja ümbritseva keskkonna vahel. Voldikuksi saab kasutada ulatusliku väljapääsu loomiseks siseõuele või restorani ehk kohviku ühendamiseks hooajaliselt kasutatavate väliruumidega.
ALUPROF MB-86 FOLD LINE HD on lahendus, mis pakub igapäevasel kasutamisel palju mugavust. Voldikuksed võivad avaneda väljapoole või sissepoole ning ukselehti saab vastavalt soovile konfigureerida. Kasutada saab kuni 61,5 mm paksuseid klaaspakette, mis tähendab, et sobivad kõik turul olevad kahe- ja kolmekordsed, sealhulgas akustilised ja sissemurdmiskindlad klaasid.
Valida saab ka erinevate lävepaku variantide vahel, sh ka varjatud lävi.
MB-86 FOLD LINE HD võimaldab konstrueerida kuni kaheksast uksepaneelist koosnevaid voldikuksi ukselehe maksimaalse laiusega 0,7-1,2 meetrit ja kõrgusega 3,0 meetrit. Profiilid võimaldavad ka luua panoraamse, hoone nurgast avaneva struktuuri. Sulused võimaldavad kasutada ukselehti kaaluga kuni 120 kg.