GTV SMART-garderoobikorvide ja -lahenduste sari korraarmastajatele

Rasmus Kurrik
tootejuht

Tänapäeval leidub kodudes üha enam sisseehitatud garderoobe – nii leiame rõivaste ja aksessuaaride jaoks rohkelt ruumi isegi väikesel pinnal. Sisseehitatud riidekappide kujundamisel on kõige olulisem ergonoomika ja funktsionaalsus – kasutusmugavuse tagamiseks peab kõik sobima nagu valatult. Neile, kes hindavad pragmaatilisust ja mugavust, on loodud klassikalist valget või moekat antratsiidivärvi SMART garderoobisari.

Smart korvid

SMART garderoobist leiate mahukad teraskorvid hoiustamiseks, kuhu sobivad kenasti alusrõivad, nagu särgid, T-särgid ja püksid. Korvide sobiv disain tagab igapäevase kasutusmugavuse.

Jalatsiriiulid

Mugav ja praktiline sahtel kingakollektsionääridele. Mõeldud igat tüüpi jalatsite jaoks – ideaalne viis jalanõude hoidmiseks ja kaitsmiseks: sandaalid, sussid, spordijalatsid, saapad…

Pükstehoidja

Pükstehoidja on õige viis värskelt triigitud pükste kortsumise vältimiseks. SMART pükstehoidja sobib ideaalselt ülikonnapükste, aga ka igapäevases kasutuses olevate pükste hoidmiseks. Tänu hoidjale on riiete heas vormis hoidmine lihtsam ja riided püsivad kauem sirged, valmis iga hetk kasutamiseks.

Vöö- ja lipsuhoidja

Ideaalne lahendus aksessuaaride hoidmiseks – see on parim koht rihmade ja lipsude jaoks. Õige hoidja on garantii, et te ei kaota oma vööd ning lipsud on alati ideaalses korras.

Mis asi on pantograaf?

Praktiline element kõrgetesse riidekappidesse. Tänu sellele saate rohkem ruumi kas laiades või kitsastes garderoobikappides, minimeerides raisatud ruumi isegi lae all, kuhu võib suveks riputada näiteks sügis- ja talvejoped.

Tehniline teave

GTV
GTV

SMART riidekapid on saadaval kahes värvivariandis: valge ja antratsiit, vaikse sulgumisega või ilma ning neljas laiuses: 600, 700, 800 ja 900 mm. Kõik korvid ja sahtlid on 100% avatavad ning ruumikadu ei teki.