ROTO Solid B uuenenud uksehinged

monika-mannik
Monika Männik
Roto

Nüüd on Roto tooteprogrammis saadaval uued rullhinged 218 P, 318 P, 222 P ja 322 P PVC-ustele. Roto Solid B integreeritud reguleerimis-mehhanism takistab detailide vahele pilu tekkimist ja kontuuride nihkumist. Sujuv kolmesuunaline reguleerimine toimub hõlpsalt ilma ust hingedelt maha tõstmata koos vahetu optilise kontrolliga. Tootevalikus on ühtlase disainiga kahe- ja kolmeosalised uksehinged.


Uued PVC-ustele mõeldud rullhinged on saadaval nii valtsi sisse kui ülekatte külge monteeritavatena. Valtsi sisse kruvitav variant (ülemine foto) sobib levinud sulusesoontele mõõtudega 16, 20 või 24 mm. Enamlevinud ülekattemõõtudele sobib üks ja seesama hingelahendus.

Uue lahendusega rullhinged PVC-välisustele

Kahe- ja kolmeosalised rullhingede mudelid 218 P, 318 P, 222 P ja 322 P tooteprogrammist Solid B on unifitseeritud, et väheneks komponentide arv – see tagab kiirema ja efektiivsema montaaži, samuti järelteeninduse.

Saleda joonega hing, mille kontuurid ei nihku

Hinge väliskontuurid ei nihku reguleerimisel oma kohalt ning selle sale ja sirge väliskuju säilib. See kehtib nii kahe- kui kolmeosaliste rullhingede kohta ja ka sõltumata sellest, kas valitakse valtsi sisse või ülekatte külge kruvitav mudel hinge läbimõõduga 18 või 22 mm.

Reguleerimine ilma ukselehte maha tõstmata

Külgsuunas reguleerimine toimub sujuvalt vahemikus +/-3 mm, üles-alla reguleerimine vahemikus -2 mm kuni +4 mm. Tihendi­surve vahemik on +/- 1,5 mm. Kõik seadistused tehakse 4 mm kuuskantvõtme abil.
Ühtlane disain nii kergemate kui ka raskemate uste puhul
Ühtlane disain annab võimaluse kujundada ühel ehitusobjektil erineva raskusega uksi ühtemoodi. Võimalik on teha uksi raamikaaluga 80 kg, 120 kg või koguni 160 kg. Kõikide mudelitega saab toota RC 2 turvaklassile vastavaid turvauksi.

Kõrge töökindlus ja kvaliteetne pinnaviimistlus

Korrosioonikaitse vastab standardi DIN EN 1670 järgi viiendale ehk kõrgeimale klassile. Standardi DIN EN 1935 alusel on testitud 200 000 avamistsüklit. Värvivalikus on kuus erinevat värvilahendust: sügavmust, valge, tumepruun, roostevaba teras, looduslik hõbe ja kuldne.
Lisateave ja juhendmaterjalid Roto veebi­lehelt www.roto-frank.com/et.