Sicam 2022 messil rõõmustas Furnital

Kevin Apri
Tootejuht

Põhja-Itaalias toimus järjekordselt mööbli­valdkonnale suunatud mess Sicam 2022. See on üks rahvusvahelisemaid sellele sektorile pühendatud messe Itaalias, mis toimub ühes kõige olulisemas mööblipiirkonnas. Kokku osales messil oma väljapanekuga üle 540 ettevõtte 30 erinevast riigist. Külastajaid oli 98 riigist ning enam kui 7200st erinevast ettevõttest. VBH mööbliosakonna tootejuhid olid samuti messi külastamas ja oma tarnijate ja mööblivaldkonna põhiliste uudistega tutvumas. Messil olid esindatud mitmed VBH mööbliosakonna tarnijad: GTV, FGV, Blum, Bachmann, Hailo, Peka, Union Plast, Vauth Sagel, Hranipex, Rehau ning ASD laminaadid.
Messil oli suure väljapanekuga väljas ka Furnital, kellega on VBH Eesti koostöö kestnud juba aastaid. Furnital on kõrge kvaliteedi ja väga mõistliku hinnaga Itaalia garderoobisüsteemide ja mööblidetailide tootja. Messil näitasid nad erinevaid garderoobide- ja riiulitesüsteeme, mis sobivad ideaalselt nii kodudesse kui ka kauplustesse. Näha sai ka garderoobidesse ja köögisahtlitesse mõeldud sahtlisisusid ning aksessuaare, mida toodetakse üle 10 erinevas värvikombinatsioonis, materjaliks on enamasti nahk, väärispuit või samet. Kõik Furnitali garderoobisüsteemid ja aksessuaarid toodetakse Põhja-Itaalias käsitööna.
Peatselt on võimalik näha ja katsuda esimest näidisgarderoobi Tallinnas, ühe VBH kliendi mööblisalongis. Hoiame teid näidisgarderoobi valmimisega kursis.