Ilva PLM5AB1x pinnavärvisüsteem tagab kvaliteedi ka kuumas

Anu Tomson
tootejuht

IVM Chemicalsi laborid töötavad pidevalt tootevaliku täiustamise nimel, et pakkuda üha suurema jõudlusega lahendusi, mis vastaksid klientide vajadustele. Selle eesmärgi saavutamiseks on täiustatud PLM5AB1x-seeria pigmenteeritud polüuretaan pinnavärve, et parandada mattide pindade ühtlast tulemust, tagades suurepärase esteetilise kvaliteediga pinnad isegi äärmuslikes kuumades tingimustes.

Turu nõudlusel on pakkumist laiendatud uue, veel matima, 5-läikega pinnavärviga. See täiustamine sai võimalikuks uue kõvendi TXS521 kasutuselevõtmisega, mille kasutamine ühtlustab matte pindu. Lisaks vastab TXS521 viimastele REACH-määrustele (kehtib alates 24.08.2023) diisotsüanaatide kohta, mille kontsentratsioon peab kindlasti olema alla 0,1%.

PLM5AB1x seeria värvisüsteem on ka keskkonnasõbralikum. Uue põlvkonna toorainet kasutades on suudetud saavutada märkimisväärne biotaastuvatest allikatest pärineva süsiniku sisaldus, mis võimaldab liigitada Ilva PLM5AB1x-seeria kui ‘Biotaastuv 25%’.
PLM5AB1x seeria on saanud ka uue GreenGuard sertifikaadi, mis sertifitseerib madala emissiooniga tooteid, mis on mõeldud õhusaaste ja kemikaalidega kokkupuute ohu vähendamiseks sisekeskkonnas.